Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukàk, ti mire vágytok...

Anyukàk, ti mire vágytok karácsonyra?

Figyelt kérdés
2010. nov. 24. 23:00
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Szia.

Ha targyi ajandekra gondolsz, akkor egy uj telefonra.

Most egy hiper szuper erintokijelzos telefonom van, de a lanyom parszor megkaparintotta maganak es belefolyatott kb 500 liter nyalat es nem mindig mukodik a hangszoroja.

Szeretnek egy IPHONE 3-at :D

Lehet megkapom, mert a ferjem is azt kapott a szulinapjara.

Vagy egy nyaklanc-karkoto-fulbevalo szettnek is nagyon orulnek (ezustbol) es ez nem is olyan nagy ajandek.

2010. nov. 24. 23:44
 12/26 anonim ***** válasza:

Jó kérdés!:)

Ha szabadon engedem a fantáziámat:

1. nagyobb lakás, vagy legalább +1 félszoba

2. valaki fizesse ki az autónk hátralékját

3. ismerjék el a férjem tehetségét

4. sikerüljön leadnom anyit, hogy beleférjek a terhesség előtti ruháimba

De már egy szépen feldíszített karácsonyfának is örülni fogok, ha csendes, jó hangulatú légkörben tudunk ünnepelni.

2010. nov. 25. 00:34
 13/26 anonim ***** válasza:
63%
Kedves kérdező, csak mert Te olyan szerencsés vagy hogy rá tudod bízni a párodra a babát, nem mindenki ennyire szerencsés!!! Nekem heti 6,5 napot dolgozik gyakorlatilag, 2 munkahelyen a párom! Már csak 2 nagyszülő él, ők is melóznak! Így én is ha kívánhatnék karácsonyra, egyik biztosan az lenne, hogy egy nyugodt, ,pihenős nap.... vagy csak hogy megint olyan kiegyensúlyozott és kezelhető legyen a fiam, mint régen. És persze egy kicsit több sastojás is jó volna, miközben nagyon szeretném ha mindannyian jó egészségben tölthetnénk a következő éveket. Vagy csak ha visszaforgathatnám az időt és mindenki velünk lehetne karácsonykor... a többi, csak fizikai tárgyak, ne számítanak.
2010. nov. 25. 07:10
 14/26 anonim ***** válasza:
én egy érintő képernyős telefonra vágytam,és már meg is kaptam két hete.Azért hamarabb,mert a Kisfiam kinyírta a telefonom,így nem várta meg a család a Karácsonyt.szeretnék még egy csizmát is.
2010. nov. 25. 07:15
 15/26 anonim ***** válasza:

Nyugalomra!!! De úgysem lesz az, megint jönni-menni fogunk, mint a mérgezett egerek... Anyumékhoz - és ott még több rokonhoz is -, anyósékhoz, szóval lesz ide-oda utazgatás.

De ha tárgyi dologra gondolok, akkor olajsütőre. Szeretnék finom rántott dolgokat csinálni, de úúúútálom a lakásban az olajszagot. Ezért kértem karira egy olajsütőt, amit ki tudok vinni a teraszra, és ott a kutyát nem zavarja, hogy olajszag lesz. És olyat kértem, aminek a kosara forog, és így nem csak a cekasznál sül át a kaja.

Telefont is szerettem volna másikat, de azt névnapomra megkaptam a hónap közepén szerencsére, egy igazi kis csajos ékszer: [link]

2010. nov. 25. 07:25
 16/26 anonim ***** válasza:
Nem tudnám felsorolni, hogy mennyi mindent szeretnék. De nekem már az is nagy ajándék lenne, ha csak egy nyugis nap jönne ránk. Számomra nem az ajándék a fontos, sem az értéke. Ha egészség és szeretet van, akkor nem kell ahhoz karácsonynak lennie, hogy meglepjük egymást. Ha anyagiak engedik akkor meg pláne!
2010. nov. 25. 07:47
 17/26 A kérdező kommentje:

Eddig mindig annak örültem ha a lányom kap valamit, vagy neki vehetek valamit, de mostansag annyi szép dolgot láttam amit én is szeretnék.

A szabadnapot pedig szopizós babánál is meg lehet oldani, nem lesz annak a gyereknek semmi baja ha mielőtt elmész otthonról megszoptatod, 2 adag lefejt tejet cumisüvegből apa oda ad neki! Aranyat ér az is kikapcsolódás szempontjából ha 9-15 ig szabad lehet az ember csavaroghat nézelődhet az ember! Mind a két nagyi 200 km-re lakik, semmi segítségem mert párom is hétfőtől vasárnapig dolgozik, de ha vágyik az ember egy kus kimozdulásra akkor rá kell venni az embert hogy 1 hónapban 1 vasárnap ne dolgozzon, vagy csak délig szombaton, és el tudjon szabadulni az asszony, az spa meg úgyis keveset van a gyerekkel nekik is kell a közös idő!

Ez mind csak akarat és elhatározás kérdése!

2010. nov. 25. 07:59
 18/26 anonim ***** válasza:

Én csak annyit szeretnék,hogy végre olyan karácsonyunk legyen,amilyet szeretnék.

Láthassam,hogy örülnek a kisfiaim az ajándékoknak,és apával legalább 1 nap ne veszekedjünk(sajnos nem egyeznek a nevelési elveink)

Ami pénzben megvehető,megvesszük,akkor amikor kell,karácsonykor csak a gyerekek kapnak ajándékot.

2010. nov. 25. 08:00
 19/26 anonim ***** válasza:

Egy nyugodt, átaludt éjszakára. Már vagy 15 hónapja nem aludtam egy jót. A lányom 13 hós és még mindig 4-5ször ébred éjjel, most épp fogzik, csak cicin alszik vissza, így apa nem tud helyettesíteni.

Ha a tárgyakat kellene felsorolnom, egy új kabátot szeretnék és egy edzőcipőt. De ha választhatnék, az alvásra szavaznék :-))

2010. nov. 25. 08:02
 20/26 anonim ***** válasza:

Én arra vágyom csak hogy a férjem itthon legyen.:(

Külföldön szolgál sajnos:( Nélküle nem lesz igazi a karácsony.

2010. nov. 25. 08:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!