Anyukàk, ti mire vágytok karácsonyra?
Szia.
Ha targyi ajandekra gondolsz, akkor egy uj telefonra.
Most egy hiper szuper erintokijelzos telefonom van, de a lanyom parszor megkaparintotta maganak es belefolyatott kb 500 liter nyalat es nem mindig mukodik a hangszoroja.
Szeretnek egy IPHONE 3-at :D
Lehet megkapom, mert a ferjem is azt kapott a szulinapjara.
Vagy egy nyaklanc-karkoto-fulbevalo szettnek is nagyon orulnek (ezustbol) es ez nem is olyan nagy ajandek.
Jó kérdés!:)
Ha szabadon engedem a fantáziámat:
1. nagyobb lakás, vagy legalább +1 félszoba
2. valaki fizesse ki az autónk hátralékját
3. ismerjék el a férjem tehetségét
4. sikerüljön leadnom anyit, hogy beleférjek a terhesség előtti ruháimba
De már egy szépen feldíszített karácsonyfának is örülni fogok, ha csendes, jó hangulatú légkörben tudunk ünnepelni.
Nyugalomra!!! De úgysem lesz az, megint jönni-menni fogunk, mint a mérgezett egerek... Anyumékhoz - és ott még több rokonhoz is -, anyósékhoz, szóval lesz ide-oda utazgatás.
De ha tárgyi dologra gondolok, akkor olajsütőre. Szeretnék finom rántott dolgokat csinálni, de úúúútálom a lakásban az olajszagot. Ezért kértem karira egy olajsütőt, amit ki tudok vinni a teraszra, és ott a kutyát nem zavarja, hogy olajszag lesz. És olyat kértem, aminek a kosara forog, és így nem csak a cekasznál sül át a kaja.
Telefont is szerettem volna másikat, de azt névnapomra megkaptam a hónap közepén szerencsére, egy igazi kis csajos ékszer: [link]
Eddig mindig annak örültem ha a lányom kap valamit, vagy neki vehetek valamit, de mostansag annyi szép dolgot láttam amit én is szeretnék.
A szabadnapot pedig szopizós babánál is meg lehet oldani, nem lesz annak a gyereknek semmi baja ha mielőtt elmész otthonról megszoptatod, 2 adag lefejt tejet cumisüvegből apa oda ad neki! Aranyat ér az is kikapcsolódás szempontjából ha 9-15 ig szabad lehet az ember csavaroghat nézelődhet az ember! Mind a két nagyi 200 km-re lakik, semmi segítségem mert párom is hétfőtől vasárnapig dolgozik, de ha vágyik az ember egy kus kimozdulásra akkor rá kell venni az embert hogy 1 hónapban 1 vasárnap ne dolgozzon, vagy csak délig szombaton, és el tudjon szabadulni az asszony, az spa meg úgyis keveset van a gyerekkel nekik is kell a közös idő!
Ez mind csak akarat és elhatározás kérdése!
Én csak annyit szeretnék,hogy végre olyan karácsonyunk legyen,amilyet szeretnék.
Láthassam,hogy örülnek a kisfiaim az ajándékoknak,és apával legalább 1 nap ne veszekedjünk(sajnos nem egyeznek a nevelési elveink)
Ami pénzben megvehető,megvesszük,akkor amikor kell,karácsonykor csak a gyerekek kapnak ajándékot.
Egy nyugodt, átaludt éjszakára. Már vagy 15 hónapja nem aludtam egy jót. A lányom 13 hós és még mindig 4-5ször ébred éjjel, most épp fogzik, csak cicin alszik vissza, így apa nem tud helyettesíteni.
Ha a tárgyakat kellene felsorolnom, egy új kabátot szeretnék és egy edzőcipőt. De ha választhatnék, az alvásra szavaznék :-))
Én arra vágyom csak hogy a férjem itthon legyen.:(
Külföldön szolgál sajnos:( Nélküle nem lesz igazi a karácsony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!