Hogy vagytok az "ajándékozzunk pénzt karácsonyra" kérdéssel?
IGEN!!!
Nekem bárki adhat! Én igazán kedves személyre szóló dolognak venném, és nagyon örülnék, Ha adnék a gyerekeimnek, ők is nagyon örülnének. A pénz jó dolog. Én szeretem! Mindenféle fajtát! Aki nekem ad, az szeret engem! Ad, és azt veszek, amit legjobban szeretnék!
Nálunk van ilyen, pl. a fiaim az egyetem elötti évben mindenkitöl pénzt kértek/kaptak, mert laptop-ot akartak venni maguknak. Senki nem tudott volna egyedül nekik venni, mert túl sokba került volna (senkinek sincs ennyi pénze EGY ajándékra a családban) meg igy olyat tudtak venni magulnak, amilyenre vágytak.
Ilyen esetben mindenképpen jobb pénzt adni, mint sok kisebb - és felesleges - dolgot ajándékozni.
Nekem nagyon visszatetsző és ezért nem is vagyok hajlandó senkinek pénzt adni karácsonyra!!!
Milyen ünnep az olyan, amikor a családtagok borítékokat cserélnek és ezzel kész?!...
Ezzel az erővel nem is kell borítékot cserélni : ha én is 5000-et adnék, meg ő is, akkor csak simán hátba veregetjük egymást, mintha mindketten megkaptuk volna az ajándékunkat???... Vagy a különbségen osztozunk?... (Szánalmas...)
Azért az nekem nagyon sértő lenne, hogy a másik ember egy csöpp fáradságot sem vett, hogy kigondolja, vajon minek örülnék a legjobban?... Elintézi párezer Ft-tal, hogy ne kelljen velem foglalkoznia?!... Kösz, az ilyentől inkább nem kérek semmit!... :-[
Anyósom például hosszú évekig úgy oldotta meg nekünk az ajándékozást, hogy a barátnőit megbízta, vegyenek nekünk "valamit" a hipermarketben (ezzel "adott is, meg nem is", mert mégsem pénzt adott, de foglalkozni sem foglalkozott az ajándékozással, azt kaptuk, ami épp a soros barátnője ízlése volt)... :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!