Mi válthatja ki a hol ilyen, hol olyan viselkedést?
Rögtön a bölcsi a hibás. Lehet épp otthon történt valami.
Azért most jött elő, mert már megszokottá vált neki az egész, eleinte minden újdonság volt, már nem.
Lehet hogy olyankor betegség lappang benne, nem érzi olyan jól magát. Nem volt esetleg beteg? Lehet hogy a hiányzás utáni visszaállás a nehéz.
Első vagyok:
Az egyik munkatársam tapasztalata
Óvodás volt a kislánya és nem akart oviba menni. Egy darabig, az ovi kezdetén jól elvolt, de aztán minden reggel sírt az oviba menet.
Amikor az ovit végezte, akkor is az apuka vitte. Az oviba menet, a bejárati ajtó fölött volt agy hosszú vonalzó. Akkor monda meg a gyerek, hogy az óvónő azzal szokta verni őket.
Ovi közben nem volt, hogy honnan derüljön ki, ugyanis a gyereket megfenyegették, hogyha elmondja, újra kikap.
Nem azt mondom, hogy nálatok is verik a gyereket. Én csak azt mondom, hogy biztosan oka van és szerintem, ha a bölcsitől viszolyog, akkor igenis ott történt vele valami.
Szerintem is a bölcsiben történhetett valami!
Uhh...jó kilátások ezek a bölcsiről!Én nekem is be kell majd adnom 2 éves korába,majd vonalzóval fogják verni????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!