Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiam mikor ébred legtöbbszö...

Kisfiam mikor ébred legtöbbször sír, nem kapom az okát, mit lehet tenni azért, hogy ne így legyen? (5 hónapos kisfiu)

Figyelt kérdés
2009. jan. 14. 13:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Az én fiam is szokott sírni ébredéskor, amikor éhes. Nem lehet, hogy nálatok is az a baj?
2009. jan. 14. 14:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát nem éhes most már annyiszor, mert 4-5 óránként eszik, de ez pici kora óta így van.
2009. jan. 14. 14:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én azt tapasztaltam, hogy akkor ébred sírva szintén 5 hónapos lányom, amikor nem aludta ki magát. Például reggel mindig halkan szöszmötöl, beszélget, amikor felébred, ugyanígy van a délutáni alvásnál is. Viszont ha felijed, rosszat álmodik, akkor mindig sírva kel.
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy kezdődik a 'szeparációs félelme'. Ha nem lát téged, azt hiszi elhagytad, és nincs biztonságban. Ha üvölt odarohansz és felveszed. Ezt szeretné. Próbáld meg karban, szépen nyugodtan altatni, ha sír azonnal rohanj oda, egy idő után felfogja, hogy a közelben vagy. Esetleg pár éjszaka próbáld meg magad mellé venni, ha nyikkan adj neki cicit, ha ez beválik, akkor ez a baja. De lehet hogy a foga jön, és a fájdalomra ébred...Akkor próbáld meg a Dentinoxot.
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk változó 7 hónaposak leszünk van hogy sírva ébred de van hogy játszik a kabalákkal vagy a cumival ami körülötte van. Van hogy észre sem veszem hogy mikor kelt föl mert eljátszik. Sztem ez hangulatfüggő. Meg attól is függ hogy sötétben ébred e. pl. ha nekem este sötétedés után ébred akkor mindig sír. de nappal nem mindig. Lehet ez is az ok. Nem sötételsz be esetleg? és attól van?
2009. jan. 14. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!