Lehet hogy még nem elég érett a babám emésztőrendszere?
Figyelt kérdés
5 hónapos és már próbálkoztam a hozzátáplálással, mivel tápszeres. Ma is adtam neki délelőtt egy kis krumplit, és a mostani etetésnél fele annyi tápi evett mint szokott.Utána húzta a lábát, és nyöszörgött. Várjak még a hozzátáplálással? És mi a valószínűsége hogy 1 hónap múlva nem fáj majd a hasa más kajától? Akkor 6 hónapos lesz2010. nov. 23. 14:45
1/10 anonim válasza:
Szerintem ne krumplival kezd. Az szerintem egy kicsit megterhelheti a pocakot. Próbáld először almával.
2/10 A kérdező kommentje:
Azt is próbáltam már
2010. nov. 23. 14:48
3/10 anonim válasza:
Lehet h fura neki még h mást emészt,át kell állnia rá,de várj még egy kicsit,elkésve nem vagytok.
4/10 anonim válasza:
Én az anyatejes babámnál barackkal kezdtem 4 hónapos korában!Mert eleve nagyon szorulásos volt!Most ott tartunk,hogy evett már almát,sütőtököt,krumplit de minden csak úgy hogy tettem hozzá barackot is,mert minden megfogja a hasát!A krumli is,az alma is ,sárgarépa is fogja a pocit,nem lehet hogy ez a baj nálatok is?Van kaki rendesen?
5/10 A kérdező kommentje:
Minden nap van kaki, van hogy keményebb van hogy tiszta lágy. Viszont pukizni nagyon nehezen tud. Tegnap is csak egy nagy durranást hallottam.Ma még azt se
2010. nov. 23. 15:01
6/10 A kérdező kommentje:
Barack pépet teszel a kajákhoz?
2010. nov. 23. 15:02
7/10 anonim válasza:
Igen!Hipp őszibarackot!Egész nap hangos a pelus:)))!
8/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok!Még valami eszembe jutott!!!!Adj neki espumisan cseppet!Ez abszolut nem káros és vég nélkül adható ,mert kiürül a szervezetből!Lehet a szél bántja a Drágát!!!
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Megpróbálom majd egy kis barackkal.
2010. nov. 23. 15:32
10/10 anonim válasza:
Én ilyenkor, vagyis ősszel friss sütőtökkel kezdeném a hozzátáplálást, aztán alma, répa, krumpli, mert ezekben van vitamin. Az üveges kajákat hagynám a végére, mivel azok mégiscsak tartósítottak és van bennük a gyümölcsön kívül rizsdara vagy éppen keményítő. de ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!