Még nem érett az emésztőrendszere?
Figyelt kérdés
Kisfiam ugyan úgy kakilja ki az almapürét ahogyan odaadtam neki, még nem érett az emésztőrendszere?2008. nov. 25. 08:04
1/7 anonim válasza:
Mennyi idős? Egyébként meg akkor ha így van ne erőltesd neki még a hozzátáplálást. Valami nem ok.
2/7 anonim válasza:
Szia!
Reszeled neki az almát,vagy főződ?
Mert állítólag reszelve nehezebben dolgozzák fel.
3/7 anonim válasza:
Ha ugyan ugy jönn ki,akkor még nem érett az emésztőrendszere,ne add neki.De különben mennyi idös?
4/7 A kérdező kommentje:
Még csak 5 hónapos, reszelem az almát.
Főzzem, vagy még csak levet adjak?
2008. nov. 25. 11:56
5/7 anonim válasza:
Azt hallottam,ha megfőzzük az almát,akkor azt könnyebben meg tudják emészteni.
Az én kislányom egy éves,és még mindig így esszük,mert így szereti:-)
Lehet ha így megpróbálod,akkor nem lesz gond,és akkor szerintem eheti nyugodtan.
6/7 A kérdező kommentje:
Ha megfőzöm az almát, nem főzöm ki belőle a vitaminokat is?
2008. nov. 25. 17:19
7/7 anonim válasza:
Én sütöm. Kettévágva be a sütőbe 20-30perc, letudod utána huzni a héját. Szerintem finomabb is, és be sem barnul, a vitamin meg benne marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!