Kis korkülönbséggel tesók. Hogyan oldottátok meg a nappali altatást?
3 hónap múlva érkezik a kistesó. Másfél év lesz köztük. Ma a déli altatásnál jutott eszembe, amikor a pocakban épp akkor kezdett nagy mocorgásba a kicsi, hogy mit fogok csinálni ilyenkor, ha épp az egyiket altatom, a másik meg pörög.
Vagy úgyis alkalmazkodnak majd egy idő után egymáshoz? Majd belerázódunk?
(Bírni fogjuk addig is?) :)
nálunk 19hónap a korkülönbség a 2 fiú között.a nagy már a hasamban aktív volt,a pici sokkal nyugisabb.
a kicsivel 9napot kellett benn maradnunk szülés után,és már ott figyeltem(törekedtem) arra,hogy a kicsi pont akkor alszik,mikor a nagy otthon.Így nem is a délutánival volt a gond,hanem este.de mivel a nagy egyre nagyobb,és a pici is már majdnem 6hónapos,szépen beállt egy altatási rend.pl.ebéd után a kicsi kezdi a sort.kb fél 12kor szopik,és utána megy is aludni(jobb esetben egyből) addig mi a naggyal eszünk.Majd ő is alszik.És értelem szerűen a kicsi azzal a fél órával korábban is kel.Majd a nagy is.Este ugyan úgy fél 6kor tejpép a kicsinek,negyed 7 körül fürdés,szopi és alvás.Akkor mi vacsizunk,és kb fél 8körül fürdés a nagynak.Majd szigorúan egyből az ágy,megissza a tejet és alvás.Egy szobában alszanak úgy a kicsi 1-1,5hónapos kora óta
Nem lesz gond,pikk pakk bele kell rázódni.És fő a következetesség.Pl a nagyot én a mai napig altatom.Anno nagyon sokat ringattam a hasfájás miatt.Most az öcsinek inkább a sok csodaszert adtam,de nem volt erőm/időm őt is ringatni,és lám,1hónaposan egyedül aludt el a nap bármely szakában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!