Anyukák! Akik másodjára elég kis korkülönbséggel szültek, hogyan oldottátok meg a mindennapokat?
Szia(sztok) :)
17 hónap van a *nagy*lányom és a fiam között.
Nekünk a tesókocsi nem is jöhetett szóba, mert nem fér be a liftbe, a fszt-en meg nem tudnám otthagyi lopásveszély nélkül. A testvérfellépőt tartottuk opcionális megoldásnak, és szerencsére előre nem vettük meg, mert túlságosan drágálltuk - de nem is kellett.
nálunk nincs motorozás, a nagyob szívesen sétált korábban is és most is így van, vagy ha ketten vagyunk fenlőttek ,akkor előszeretettel ül nyakba.
A nagyobbik eléggé toleráns a kicsivel, megértette, hogy mostantól övé a kocsi. Ha nagy néha kettesben maegyünk valahova a nagyobbal ,akkor nagyon-nagyon tud örülni hogy beleülhet, de amúgy sosem hisztizik érte.
olyan előfordult már, hogy totál elfáradt és akkor a kicsit átvettem kenguruba és a nagyot toltam hazáig
(vannak jó masszív kocsik, aminek a tolókarjára is felülhet a nagyobb, az egyik szomszédunk ezt szokta ha besztrájkol a nagyocska).
fürdetés-altatás: a kisebbik 5-6 között fürdik vmikor, aztán eszik és kb 7kor kidől.
a nagyobbal ezután indul a fürdetés-vacsi-altatás.
én is nagyon féltem ,hogy mi lesz, de végül csak kialakult, ti se parázzatok túlságosan, menni fog, nyugi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!