Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Este hogy teszitek le a babát...

Este hogy teszitek le a babát aludni? Sötétben vagy világosban?

Figyelt kérdés

Most szoktatom lányom, hogy magától is aludjon el szépen egyedül, eddig nagyon cicifüggő volt, csak azon aludt el. Úgy megy, hogy cumi van a szájában, és ott vagyok, simogatom, amíg el nem alszik.

Ha leteszem és otthagyom, sír.

Ha sötét van, nem lát, sír, mert nem tud játszani.

Ha világos van , játszik, és idővel sír, mert még nem tud egyedül elaludni.

Ti hogy teszitek le este? Világosban? Sötétben? Mikor kapcsoljátok le a villanyt?

2009. jan. 13. 21:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
én sötétben,csöndben. És semmi gond nálunk ezzel.
2009. jan. 13. 21:34
 2/14 anonim ***** válasza:
82%
Mondjuk az én babám nemvolt cicifüggő. De mindig elaltatom és utánna ha már alszik leteszem és kimegyek. Kicsi fény van benn.Szerencsére nem kézben alszik el, hanem ugy hogy felém fordul a nagyágyon és elalszik.
2009. jan. 13. 21:35
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
SOHA!!!mert kb. 1 éves koráig hiheti, hogy méhedben van és ott ugye nem kellett lélegezni... a többit gondolom kitalálod... szóval éjjeli lámpa mindenképp!!!!
2009. jan. 13. 21:35
 4/14 A kérdező kommentje:

Van légzésfigyelőnk, attól nem félek, hogy ebből baj lenne..

És szerintem azért a babák többsége sötétben alszik.

És ha lámpához szokik, félő, nem fog leszokni róla, és mindig világosban akar aludni, és azt sem akarom.

2009. jan. 13. 21:37
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
te tudod...
2009. jan. 13. 21:39
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Húú, én ilyenről nem is hallottam még.

Mi eleinte égve hagytuk a lápát, pár hónapos koráig, de utána már nem kellett, így sötétben aludtunk.

Mondjuk velünk alszik a csak, mert még mindig kel cicilni éjszaka. 17 hós.

2009. jan. 13. 21:42
 7/14 A kérdező kommentje:
Most akkor érezzem felelőtlennek magam?
2009. jan. 13. 21:43
 8/14 anonim ***** válasza:
93%
Jajj, dehogy (nem én írtam a bölcsöhalálosat). Ne izgulj! Mi is sötétben alszunk. Mennyi idős a lányod? Mi 9 hónaposak vagyunk, van légzésfigyelőnk, a 3. és 4. 3X jelzett be, de már a csipogásra felébrett. Szerintem 6 hónapos kor után már sokkal sokkal kevesebb az esély erre a tragédiára.Én leteszem aludni lámpafénynél majd úgy egy fél óra múlva lekapcsolom.
2009. jan. 13. 21:52
 9/14 anonim ***** válasza:
92%
3. és 4. hónapban (a hónap kimaradt)
2009. jan. 13. 21:53
 10/14 anonim ***** válasza:
17%
egyáltalán ne, csak leírtam amit tudok. ennyi... mindenki azt csinál amit akar. nem mondtam, h felelőtlen vagy... miért kell rögtön nekiugrani az embernek???
2009. jan. 13. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!