3hós a babóm és voltunk a dokinál! Gyógytornára kell járnia! De meddig? Mire számítsak?

Addig kell jarnod, amig nem lesz megfelelo a mozgasa. Minden honapban mast kell tudniuk a babaknak, majd szolni fognak amikor mar nem kell majd jarnod. Lehet hogy fel ev, 1 ev, valtozo.
Nezd meg ezt az oldalt is www.deveny modszer.hu
Remelem van hasznos szamodra is az oldalon!

Akkor kb hetente kell majd járnotok és otthonra kaptok feladatokat:)
Lehet, hogy 2 hét alatt rendeződik, de van hogy hónapokig elhúzódik a kezelés.

Jaj dehogy !!
Ne aggódj!!
Mi is holnap után megyünk vissza ,a Neurológushoz ,mert állítólag izomtónus zavara van a fiamnak!!
hát elmondanám semmi baja sincs ,tornázunk itthon aztán kész megmutatta adokinő hogy kell!!
engem is beszarattak rendessen ,bocsánat a kifejezésért!!
Dehogy kell még emelnie az egész törzsét!
Majd !!
6hósan kell hogy már megforduljanak!!
Az enyém 5 hós és tegnap fordult hasra egyedül ,magától!!
Minden baba A SAJÁT ÜTEMÉBEN FEJLŐDIK!!!!

Előzö vok!!
At én pici fiam sem szeret ,szeretett hason lenni ,de most már imád!!

Szia!
Az én fiam is 3hós! Ő nagyon szeret hason lenni, de a törzsét ő sem emeli. És álltalában csak balra néz! De ő hypoxiás volt és újra kellett éleszteni. Holnap megyünk vissza az esedékes kontrollra a korházba. Ilyenkor tetőtől talpig meg szokták vizsgálni. Kiváncsi vagyok, hogy mit fognak mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!