Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hónapos kisbabámnál szopizás...

4 hónapos kisbabámnál szopizás után vissza bukót és epe is jött ki tőle! Ez mennyire baj? Vagy mit lehet ilyenkor tenni?!

Figyelt kérdés
Most másodszor fordult elő nála.Amikor először volt ilyenünk akkor a védőnőnk azt mondta nem lényeges pici babáknál nem mindig záródik rendesen a gyomorszáj!
2010. nov. 22. 08:48
 1/5 anonim ***** válasza:
A bukás normális, amíg a baba súlya gyarapodik és őt sem zavarja nagyon. Az én lányom nagyon bukós volt kicsinek, volt, hogy naponta 5-6x kellett emiatt átöltöztetni. A súlya viszont szépen nőtt, így kezelést nem igényelt. Valamikor 8 hónapos kora körül szűnt meg az állandó bukás, amikor már több szilárd ételt evett.
2010. nov. 22. 09:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Néha elmarad napokig a bukás,azt hittem akkor meg is szűnik teljesen.Csak az epét nem értem miért jött tőle fel?!
2010. nov. 22. 09:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Biztos epe volt?Nincs esetleg egy kicsit megfázva és a orrváladék volt, ami szintén zöldes sárgás!?Ez lecsuroghatott neki.
2010. nov. 22. 11:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát az epés visszaáramlás az egyáltalán nem normális sem kicsi, sem nagyobb babánál! Én biztos orvoshoz vinném!
2010. nov. 22. 11:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Nincs megfázva nem folyik az orra.
2010. nov. 22. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!