Szia.Az enyém pont ma 8 hónapos és még csak éppen hogy tolat hátrafelé.Majd belejönnek,de szerintem 6 hónaposan még nem kell hogy kússzon egy baba.
2010. nov. 22. 00:18
2/13 anonim válasza:
Ne aggódj,az én fiam 9 hósan kezdett el kúszni,utána mindenben felgyorsult:)
Anno persze én is aggódtam mert barátnőmék fia,már felállt 9 hósan,de nincs két egyforma baba.:)
2010. nov. 22. 00:38
3/13 anonim válasza:
Nekem 8 hónapos múlt, mikor átfordult a hasára, 11 hónaposan kezdett mászni. Mindent később csinált, de nem erőltettem semmit, és nem maradt ki semmi a mozgásfejlődéséből. 16,5 hónaposan kezdett önállóan járni.
Szóval teljesen normális! Ne hasonlítgasd a kortársaihoz, minden gyerek más!
2010. nov. 22. 01:45
4/13 anonim válasza:
Az enyém majd' 10 hónapos volt, amikor kúszni kezdett. Azóta sincs semmi baja.
2010. nov. 22. 06:20
5/13 anonim válasza:
Ne aggódj! 8,5 hónapos a babám és nem négykézláb megy, mint némelyik ennyi idő baba, hanem a bal könyökén (most már, mert eddig a bal alkarján)és a jobb kezét teszi maga elé. Érdekes mód! Még egyedül nem ül fel, csak kitolja a fenekét jobb oldalra és érdekes pózt vesz fel. Nincs elkésve semmiről. Minden baba más és más! Voltam vele én is konduktorhoz és azt mondta, hogy nincs elkésve semmivel! Nyugodj meg!
2010. nov. 22. 06:52
6/13 anonim válasza:
a hivatalos álláspont szerint 6 hósan megfordulnia kell egy babának, nem kúszni. Kúszni majd 8-9 hósan, mászni 10 hósan "kell". megjegyzem a lányom nem kúszott egyáltalán, illetve csak körbe-körbe, állítólag ez is kúszás. 7 hósan stabilan ült, nem volt 8 hónapos, amikor fel is ült, majd utána rögtön a felállást gyakorolta. hamarabb felállt, mint ahogy mászni kezdett.
szóval nincs két egyforma gyerek, nem kell aggódni!!!
2010. nov. 22. 07:29
7/13 anonim válasza:
A lányaim sosem kúsztak, és négykézláb sem mentek. Egyből a járással kezdték.
2010. nov. 22. 07:53
8/13 anonim válasza:
még csak fél éves!!! Hová aggódsz? Ki mondta hogy már kúsznia kellene?
Nem szupermenek a mai babák sem!!
2010. nov. 22. 08:05
9/13 anonim válasza:
Ne aggódj, mert normális.
2010. nov. 22. 08:32
10/13 anonim válasza:
Szerintem sem kene aggodnod. az en fiam 6 hosan eppen hogy megfordult. 8 hosan kezdett kuszni. Gyogytornasz azt mondta, hogy nincs lemaradva semmivel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!