Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem féltek, hogy túl nagyot...

Nem féltek, hogy túl nagyot harap a babátok a kifliből ha a kezébe adjátok rágcsálni?

Figyelt kérdés

...mert én alig merem odaadni,ha oda is adom nagyon figyelem közben tiszta ideg vagyok nehogy fuldokoljon.

Pedig már 15 hónapos lesz,7 foga van.

Ti hogy vagytok ezzel???Csak én aggódom ennyire??

Köszi a válaszokat!

2010. nov. 21. 22:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én is félve adok a kezébe bármit. 8,5 hónapos, de amekkorát bebír gyömöszölni a szájába, az valami elképesztő. Egyedül a babapiskótával nincs úgy gondunk, mert "faragja" és áztatja. No mert az könnyen átázik a sok nyáltól. De azért ott is van bennem némi para!
2010. nov. 22. 07:07
 12/14 anonim ***** válasza:
54%

Kedves anyukák, elhiszem, hogy aggódtok a csemetékért, én is azt teszem. De gondoljatok bele, hogy ha egy nagyobb darab kifli és egy kis öklendezés után halálra rémültök és fél napig remeg a lábatok, mi lesz majd akkor, ha tényleg nagy a baj és a ti lélekjelenlétetek esetleg életet menthet?

A rágás egy tanulási folyamat, azt is meg kell nekik tanulni, hogy kicsiket kell harapni. Sőt, egy 15 hónapos már meg is érti, hogy kicsit harapjon, ha mondod neki. (Az én lányom 17hónapos, megérti régóta). Szóval ne parázzatok ennyire, mert ez igazán semmiség.

Mondjuk lehet, hogy én azért vagyok annyira nyugodt, mert hamar átestem a tűzkeresztségen, ami a nagy bajt és a lélekjelenlétet illeti. De higyjétek el, hogy a kiflidarabka semmiség. Kívánom, hogy nagyobb baj sose érjen benneteket.

2010. nov. 22. 07:58
 13/14 anonim ***** válasza:
Remegő lábú anyuka vagyok. Nekünk a kiflidarabka nem semmiség, hanem a legeslegnagyobb problémánk. Lehet, hogy még nem láttál igazán mohó gyereket, ha egy helyen laknánk, szívesen elhívnálak, hogy igenis nézd meg, miről van szó. Amúgy meg történt már velünk másabb jellegű "probléma" is, ahol nem vesztettem el a lélekjelenlétem. Nem rosszat akarok írni, csak ami az egyik anyukának semmiség, az nem feltétlenül az a másiknak. És fordítva. Amúgy Hajdú-Biharban élünk, hátha... :)))
2010. nov. 22. 10:54
 14/14 anonim ***** válasza:
Eleinte én is féltem. De már vér profik vagyunk mindketten (ő az evésben, én az izguásban). Kb. 7,5 hós volt, amikor először adtam neki babakekszet. Majd kapott almát. Lehet én azért nem félek annyira, mert 10 hós, 2 foggal, szóval nem nagyon tud harapni. A múltkor egy körtegerezdet kapott anyóstól, amitől fuldoklott (ez volt az első), de ügyesen megoldottuk. Ne aggódjatok, meg kell tanulniuk enni. Minél hamarabb, kevesebb foggal, szerintem annál könnyebb (jó, nem 2 hónaposan, hanem értelemszerűen amikor már érett rá az adott gyerek).
2010. nov. 22. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!