10hónapos babának milyen "rágcsálni valót" lehet adni, ha még csak 2 foga van? Babapiskótát már kóstolta, de sajnos utána jöttem rá, h. azzal még várnom kell, mert van benne tojás.
Figyelt kérdés
Ami neheziti a dolgot,h.tobbszor elofordult,h.a folyadekot is kepes ugy felrenyelni,h.szinte ellilul a kis feje es fulladozik :( En pont ezert nem merek neki kiflit sem adni a kezebe,mert egyszer egy icipici kenyerdarabot adtam neki,mert szinte kinezte a szambol es annak is fulladozas lett a vege :( Babapiskota mellett,amivel még "gyakoroltuk" a ragast az a fott repa.Sokan irjak a sós kukit.Azt lehet már adni,mert az szetolvadna a kis szajaban.2010. júl. 25. 08:41
1/5 anonim válasza:
Szia! Próbáld ki a kölesgolyót, az is szétolvad, és fele annyira sem sós, mint a kuki (nem egészséges a sós nasi!).Mi azt már 8 hónaposan ettük 0 foggal. :)
2/5 anonim válasza:
Én a sós kukit adom neki, nagyon szereti. Alig érezni, hogy sós, nem lesz semmi baja tőle.
3/5 anonim válasza:
Szerintem ha megette a babapiskótát és nem lett semmi baja tőle akkor nyugodtan adhatsz neki máskor is. Az én lányom háztartási kekszet eszik abban is van tojáspor. Meg a babakekszben is. Ezek szerint nem allergiás a tojásra. Amúgy mi is kukit adunk a gyerkőcnek. A kiflit is nyugodtan adhatod. Meg fogja tanulni hogy nyelje le. Nálunk az első két hétben volt hogy sokszor öklendezett tőle, de ez egy természetes reakció. Azóta viszont simán eszi és nincs gond. Amúgy 8 hónapos.
4/5 anonim válasza:
A hipp nek van baby keksz e, fiam azt "eszegeti" Egyet-kettőt beleharap és eldobja: A babapiskótát csak nyalogatja. A keksz, szinte azonnal szétolvad, és ízre hasonló a tejpéphez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!