Milyen babapiskótát adhatok 5 és fél hónapos kislányomnak aminek tetején nincs cukor és nincs benne tojás? Esetleg a DM-ben van ilyen?
Köszönöm szépen a válaszokat.
Szakemberekkel egyeztetve "mertem" kérdezni.
Kedves kérdező! Én még várnék vele néhány hete! A babám amikor elmúlt 6 hónapos, én almával adtam, pép formájába!
Mi ugyanannyi idösek vagyunk,mint ti,és nekem a dm-es mannert eszi,abból is a sárga dobozosat,az teljes kiörlésü buzalisztböl van,nekem a doki néni mondta,h adjak neki nyugodtan,mert nekünk már van két fogunk,és jót tesz egyébként fogzáskor is!Nagyon jó,kellemes az ize is,és ami nem utolsó hátrány,h ahogy eszi a pici,ugy olvad el a szájába,és nem tud igy fuldokolni!
Szóval szerintem nyugodtan adhatsz neki,csak nem muszáj minden nap,és elég eleinte egy fél is,és jó belekeverni pl.gyümibe is,ezt tapasztalatból mondom,nekem nagyon szereti a fiam!:)
Ismét köszönöm szépen a válaszokat.
Mindenképpen pépesítve gondoltam adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!