Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mibe rakjam a gyógyszerét...

Mibe rakjam a gyógyszerét hogy ne hányja és ne köpje ki?

Figyelt kérdés
nem szirup hanem kiskanálban feloldott tabletta,antibiotikum és muszáj lenne hogy bevegye.kérlek adjatok ötletet hogy mibe rejtsem,Én most reszelt cukrozott almára gondoltam.16 hónapos a ksfiam
2010. nov. 20. 17:17
 1/9 A kérdező kommentje:
ja,és inkább az a gond hogy miután beletuszkolom szegénybe,utánna nem hajlandó inni rá és az ize miatt visszabokákolja,ezért kellene vmi frappáns és jóízű megoldás.
2010. nov. 20. 17:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Lekvár?
2010. nov. 20. 17:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Én általában danoninoban adtam be, de a lekvár sem rossz ha szereti.
2010. nov. 20. 17:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Joghurt, tea, tej. Én a szirupos lázcsillapítót kisebb korában üveges gyümölcsbe tettem, úgy ette csak meg.
2010. nov. 20. 17:29
 5/9 A kérdező kommentje:
folyadékba nem tudom belerakni neki mert valamennyire szemcsés marad feloldás után és az a része keserű neki,azt szeretném valahogy eltűntetni mint ízt!megpróbálom a lekvárt,köszönöm!
2010. nov. 20. 17:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem eddig 1x kellett adnom gyógyszert szintén 16hónapos lányomnak... Én krémtúróval oldottam meg.Összetörtem a gyógyszert és egy kanálra tettem,arra krémtúrót,kicsit összekevertem és ezt így megette. :)
2010. nov. 20. 17:43
 7/9 A kérdező kommentje:
reszelt-cukros alma nem jött be,illetve egészen addig jó volt amig nem volt benne a gyógyszer,aztán beleraktam,megérezte,onnantól nem is kérte.Végül tömény szörpöt tettem egy kiskanálra és abba raktam bele,azt sem akarta de beletettem nagy nehezen a szájába,és még igy is bokákolt...de legalább most nem köpte ki.reggel megpróbálom krémtúróval..hátha....
2010. nov. 20. 20:11
 8/9 anonim ***** válasza:
MÉZ! nekem ezt javasolta az orvos. ne adj semmit közvetlen előtte, ne adj a mézből sem, rögtön tedd bele a szert az első kanál mézbe, és mondjuk amikor nézi a mesét és nagyon elvan és nem lát nem hall, gyorsan add be neki. Utána ne adj még egy kanállal. Csak inni, és csak vizet!!! Hogy ne érezze az esetleges rossz ízt.
2010. nov. 20. 22:55
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat.ma voltunk megint doktorbácsinál,kaptunk szirupos antibiotikumot,ezt simán megitta az innivalójában.
2010. nov. 22. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!