Mit gondoltok arról, ha 15 hónapos babámat bölcsibe adnám?
Kétségek közt vagyok. Februárban tudnák bölcsibe felvenni, 15 hónaposan, vagy szeptemberben 22 hónaposan. Már tud járni, és úgy látom nagyon vágyik társaságra. Az utcán állandóan gyerekek után rohangál, próbál barátkozni. Nagyon érdeklődő, nyitott kisfiú. Attól félek én nem tudom annyira lekötni, amennyire ő igényelni, és sokszor unatkozik, aminek hiszti a vége. Minden nap próbálok programot szervezni, de már én érzem úgy lassan, hogy kezdek kiborulni attól, hogy ennyire le vagyok kötve. Azt gondolom, hogy lassan szeretnék visszamenni dolgozni.
Persze az elsődleges szempont mindenképpen az lenne, hogy Neki jó legyen, de nem tudom mivel teszek jót, ha beadom, vagy ha vele maradok még szeptemberig.
Egyébként úgy látom nem csüng rajtam úgy,mint egy kismajom, nyugodtan elvan nagymamánál egy délelőtt nélkülem, vagy az apukájával egy fél napig.
Kérlek segítsetek tapasztalatokkal, tanáccsal, mert sürget az idő, és tényleg nem tudom mit tegyek.
Ja, azt meg tudom oldani a munkahelyemen, hogy csak 6 órába menjek vissza dolgozni.
Amiket írtál, hogy szereti a gyerekeket, nem túl anyás stb, ráadásul 6 órásban vissza tudnál menni doglozni.... én a helyedben beadnám a bölcsibe, nem gondolkodnék.
Tényleg minden gyerek más, nem mindenki igényli, hogy az anyja szoknyája mögé bújva legyen három éves koráig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!