Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » XV. Fő úti bölcsibe jár valaki?

XV. Fő úti bölcsibe jár valaki?

Figyelt kérdés
Kihez és mik a tapasztalataitok? Mi februárban kezdenénk de az egyetlen nem szimpi nénihez kerültünk :(
2011. nov. 17. 15:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Oda van beiratkozva a kislányom, de csak januárban kezdjük. Engem is érdekelne.

Honnan tudod kihez kerül?? Nekem nem mondták.

2011. nov. 19. 15:16
 2/2 A kérdező kommentje:

Volt szülői amikor már biztos volt hogy megkapták a bővítési engedélyt és akkor el is osztották a gyerekeket hogy ki hova kerül. Lányom február végén kezd abba a terembe ahol a szülői volt és sajnos a leglassúbb és legpirosabb vagy inkább lilásabb arcú legöregebb nem tudom minek hívják "dada"-nál :(

Sajnos lányom hajmeresztő mutatványokat csinál szekrényre, polcra mászik mindent a szájába töm és jön oda hogy vegyem ki, szóval nagyon résen kell lenni.

Lehet már így előre másik csoportba kérni vajon? Vagy az nagyon gáz és utána nem úgy fognak hozzá állni?

2011. nov. 20. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!