Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Valóban kicsi a babám?

Valóban kicsi a babám?

Figyelt kérdés

7,5 hetes kisfiammal ma voltunk ortopédián. Volt egy hat hetes kislány is a rendelőben, nagyon kis pufók. A doktornő megjegyzést tett a fiamra, hogy mennyivel kisebb, a gyermekorvos mit szól hozzá.

3 kg-mal született (2760 grammal jöttünk haza), most 4,5 kg, hetente 25 dkg körül hízik (volt már 30 és 23 dkg is). Tény, hogy még mindig csak 80-100 grammokat eszik egy nap 7-szer (éjszaka kétszer, azt nem mérem), de azt hittem eddig, hogy minden rendben.

Kétségbe estem.

2009. jan. 13. 10:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
ne agódj az én babám is 7,5 hetes. 3 kilóval született(2880-al engedték haza) és most volt 4630 6 hetesen. Enyém is 80-100 grammot eszik.( napi 7-8 evés) A doktornő azt mondta, hogy az én babámnak 3600-at kellet volna minimálisan elérnie ilyen korban és az szépen megvan. Még rám is szolt, hogy 100 grammnál többet ne egyen.
2009. jan. 13. 22:56
 12/12 anonim ***** válasza:
Az én kislányom is 3 kg-val született. Most 3 hónapos és 5 kg. A doki és a védőnő szerint is szép és egészséges. Nem egy duci baba, de nagyon formás. Nálunk 100-120 grammokat eszik. Semmi baj nincs a tiéddel sem!
2009. jan. 14. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!