Voltam uh-án szerdán, azt mondták kicsit kisebb a baba,1260gr a súllya. Bpd:7,75cm, Hc:28, 03cm, Ac:25,6cm, Fl:5,16cm.30hetes terhes vagyok, kicsi a baba valóban?
A pocakos napló szerint általában 30 hetesen 38 cm és 1500 g írnak de ezt kb.Ne idegeskedj nem mindenki szül óriás bébit :-))
Boldog babavárást.
Szerintem nem kicsi, de honnan veszed hogy kicsi? A doki mondta? Vagy mire utal ez a "valóban" a kérdésedben?
Itt van 1-2 link, de itt is csak "átlag" súly van megadva, ez mindenkinél egyénileg fejlődik és attól hogy most kisebb vagy nagyobb az "előírtnál" az nem jelent semmit mert lehet hogy behozza a "lemaradást", amennyiben beszélhetünk lemaradásról, hiszen az uh-on csak becsült súlyokat mondanak, sőt sokszor még a méretek se pontosak, ahány uh. gép annyiféle adat. Legalábbis én így tapasztaltam. És akárhány oldalon megnézed, többnyire nem egyeznek a becsült súlyok sehol sem.
Szóval ne aggódj ilyen dolgokon!! További boldog babavárást! Üdv. 28 hetes kismama
a mamanet szerint sem kicsi, lehet, hogy nem az átlagos felső határán van, de teljesen normális méreteket hoz. A súly csak becslés.
Itt leellenőrízheted: átlagos méretek mellett zárójelben az átlagtól való normális eltérések vannak):
Szia.Igen az mondta aki az uh-át csinálta,hogy kisebb a baba...A pocom nem kicsi :) HIzni sem híztam eddig sokat 5kg-ot..Már én is nézegettem különböző oldalakat,láttam,hogy eltérő adatok vannak...
Köszi,neked is boldog baba várást:)
Szia!
Én kedden voltam UH-n, és nekem is 1260 g volt a babóm.
Üdv: 30 hetes kismami
Szia.Utolsó válaszolónak,nekem is kislány :)ÉN nem nyugtalankodtam volna,ha nem mondja az uh-ás,hogy kicsit sisebb babó ...De már nem is foglalkozok ezzel...:)
Minden jót:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!