Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Voltam uh-án szerdán, azt...

Voltam uh-án szerdán, azt mondták kicsit kisebb a baba,1260gr a súllya. Bpd:7,75cm, Hc:28, 03cm, Ac:25,6cm, Fl:5,16cm.30hetes terhes vagyok, kicsi a baba valóban?

Figyelt kérdés
2008. aug. 29. 09:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kicsi,nekem 26 heten volt 780 gramm.
2008. aug. 29. 10:02
 2/8 anonim ***** válasza:

A pocakos napló szerint általában 30 hetesen 38 cm és 1500 g írnak de ezt kb.Ne idegeskedj nem mindenki szül óriás bébit :-))

Boldog babavárást.

2008. aug. 29. 10:12
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kicsi, de honnan veszed hogy kicsi? A doki mondta? Vagy mire utal ez a "valóban" a kérdésedben?

Itt van 1-2 link, de itt is csak "átlag" súly van megadva, ez mindenkinél egyénileg fejlődik és attól hogy most kisebb vagy nagyobb az "előírtnál" az nem jelent semmit mert lehet hogy behozza a "lemaradást", amennyiben beszélhetünk lemaradásról, hiszen az uh-on csak becsült súlyokat mondanak, sőt sokszor még a méretek se pontosak, ahány uh. gép annyiféle adat. Legalábbis én így tapasztaltam. És akárhány oldalon megnézed, többnyire nem egyeznek a becsült súlyok sehol sem.

Szóval ne aggódj ilyen dolgokon!! További boldog babavárást! Üdv. 28 hetes kismama

[link]

[link]

[link]

[link]

2008. aug. 29. 10:20
 4/8 anonim ***** válasza:

a mamanet szerint sem kicsi, lehet, hogy nem az átlagos felső határán van, de teljesen normális méreteket hoz. A súly csak becslés.

Itt leellenőrízheted: átlagos méretek mellett zárójelben az átlagtól való normális eltérések vannak):

[link]

2008. aug. 29. 10:22
 5/8 A kérdező kommentje:

Szia.Igen az mondta aki az uh-át csinálta,hogy kisebb a baba...A pocom nem kicsi :) HIzni sem híztam eddig sokat 5kg-ot..Már én is nézegettem különböző oldalakat,láttam,hogy eltérő adatok vannak...

Köszi,neked is boldog baba várást:)

2008. aug. 29. 10:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én kedden voltam UH-n, és nekem is 1260 g volt a babóm.

Üdv: 30 hetes kismami

2008. aug. 29. 11:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerda, 31. hét, 1441 g. Azt kérdezték, amikor rákérdeztem, h miért ekkora: "Mit vár egy kislánytól?! Amúgy teljesen normális a súlya!" Szóval nyugodjunk meg mindannyian! Nem kell mkinek óriás babát szülni! Én is csak 2 kg voltam, meg 50 cm. Magam sem értem, h mit aggódok! :)
2008. aug. 29. 21:33
 8/8 A kérdező kommentje:

Szia.Utolsó válaszolónak,nekem is kislány :)ÉN nem nyugtalankodtam volna,ha nem mondja az uh-ás,hogy kicsit sisebb babó ...De már nem is foglalkozok ezzel...:)

Minden jót:)

2008. aug. 30. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!