Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális, hogy 16 hetes babám...

Normális, hogy 16 hetes babám ha hasra fordítom, egy-két perc után hány egy kis tejet? Így hogy fordítsam hasára? Mennyi ideig meg ez így, úgy értem hány hónapos koráig?

Figyelt kérdés
2010. nov. 20. 13:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem rögtön etetés után fordítod véletlen hasra?
2010. nov. 20. 13:08
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem. Ha megerölteti kicsit magát, akkor már rögtön köp egy kis tejet
2010. nov. 20. 13:09
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem eszi túl magát és ahogy össze húzza a hasizmait kicsike vissza jön.

Ja és hány vagy csak bukik? Nem mind egy.

2010. nov. 20. 13:16
 4/8 A kérdező kommentje:
Bukik, csak egy olyan korty mennyiségűt (nekem egy korty) Van, hogy egészen átlátszó, de van, hogy már félig megemésztett.
2010. nov. 20. 13:22
 5/8 A kérdező kommentje:
2 óránként eszünk napközben, szerintem 60-80ml-nél nem eszik meg egyszerre többet.
2010. nov. 20. 13:23
 6/8 anonim ***** válasza:

Az én fiam 11 hónapos. Néha most is előfordul a reggeli tápszer után, akár 1-2 órával, hogy mászás közben bukik egy picit. Talán felbüfizi.

Főleg a tiednél, ahogy hasra teszed, picit megnyomódik a pocija. Kinyomja a felesleges levegőt.

Ettől még rakhatod hasra.

2010. nov. 20. 13:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Rendesen megböfizteted evés után?
2010. nov. 20. 14:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálunk is hasonló a szitu.De csak mikor tápot kap.Szilárdabb kajánál nem(pép,főzi,gyümi)Szerintem semmi baja.Még nem olyan erős a záróizom a gyomornál szerintem,és a folyadékot könnyebben visszabukja,ha a pociját megnyomja.Szerintem nincs ezzel gond.5 hónapos a babám.
2010. nov. 20. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!