Milyen fűszereket adtok 7-8-9 hónapos babátoknak?
Figyelt kérdés
A kisfiam 7és fél hónapos és már adtunk neki kevéske olivaolajat főzelékbe,petrezselymet.
Mivel tudnék még kicsit ízesíteni?
2010. nov. 20. 08:15
1/6 anonim válasza:
zeller, kapor (utóbbit főleg tökfőzibe szereti nagyon)
2/6 anonim válasza:
A knorr-nak meg a heinz-nek van somentes leveskockaja (zoldfuszeres, csirkeshusleves meg marhahusleves) en ezeket hasznalom neki. Pl ha fozok csirkehuslevest akkor ilyet teszek bele majd osszeturmixolom neki a zoldsegeket a csirkehussal es kis dobozkakba lefagyasztol a tobbihez meg adok egy jo nagy kanal vegetat/sot es mi megesszuk a ferjemmel. A zoldfuszer kockat szoktam neki hasznalni ha vegyes parolt zoldsegeket csinalok neki husi nelkul vagy rizses zoldsegeket. Fozelekekbe szoktam neki hasznalni kaprot, petrezselymet. Ha paradicsomos szoszt csinalok akkor szoktam tenni neki bazsalikomot vagy zellert bele. Kisfiam most jelenleg 9 honapos igy en mar teszek a zoldborso fozelekebe egy kissebb fej hagymat is es a spenotba egy kis foghagymat is.
3/6 anonim válasza:
fahéj, só, zeller, petrezselyem, kapor, mást még nem használtam, 7 hós.
olyan szokott lenni, hogy amikor a húslevessel engedek fel főzeléket, abban van még pici bors és leveskocka, de amikor külön főzök neki vmit, akkor abba nem szoktam ilyesmit tenni.
5/6 anonim válasza:
vanília, fahéj, oreganó, petrezselyem zöldje, bazsalikom, kapor, stb. [link]
6/6 anonim válasza:
8 hós, kétszer kapott idáig kaprot és fahéjat, egyszer petrezselyemzöldet, és szintén egyszer bazsalikomot. Mást még nem mertem neki adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!