Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor adjam neki a vacsit?...

Mikor adjam neki a vacsit? Jól csinálom vagy változtassak?

Figyelt kérdés

7 hónapos anyatejes a kislányom. Reggel 5 órakkor cici.9 körül gyümi majd ha kevés vagy nagyom álmos(itt szokott 10ó körül aludni vagy kicsivel előbb) akkor cici(itt kóstoltattam vele tejpépet).13ó körül natúr zöldség(s.répa,sütőtök,krumpli még nem kevertem neki)+ tea.14ó séta. 16ó gyümi( ma itt kevertem bele neki az almapürébe Hippes grízes tejpépet keveset)majd cici ha kevés.18ó fürdés.19ókörül pedig aludni szokott és általában cicizni szeretne.Itt adjak neki főzeléket vagy jó éjszakát tejpépet?Vagy később keltsem fel?

Kérlek segítsetek!!!

2009. jan. 12. 22:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem tökéletesen csinálod, semmit ne változtass. Ha van tejed, minek váltanál ki mindent? Szuper szerintem, hajrá!
2009. jan. 12. 22:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Én nem csinálnám másként. Nállunk fél8-8 körül van elalvás egy jó adag tápszerrel. Szerintem nállunk ez a vacsi, előtte 5körül eszik főzeléket. Kisfiam már 9hós.(Ja és mi egyáltalán nem ettünk tejpépet.)
2009. jan. 12. 22:05
 3/6 anonim ***** válasza:
fürcsi után etesd meg azért, hátha éhes... de fel ne ébreszd. mert így tul.képp kimarad a vacsija, de egyébként elképzelni sem lehetne ennél frankóbb napirendet!!! gratula:))
2009. jan. 12. 22:07
 4/6 A kérdező kommentje:

ÓÓÓÓÓÓÓÓ!

Köszi szépen a gyors válaszokat.:)

A jó éjszakát tejpéptől akkor valószínű átalussza majd az éjszakát vagy csak tolódik az idő? Este szopizik ha kér.Vagy főzi ha majd husi lesz benne elég lesz és akkor már nem kell a tejpép? Vagy váltogassam,hogy ne legyen szorulása?Mennyi az a tejpép mennyiség ami nem okoz szorulást? Sok kérdésem lenne de nem mertem leírni mindent!

Tudtok segíteni még?

2009. jan. 12. 22:16
 5/6 anonim ***** válasza:
én nagyon-nagyon szívesen, csak akkor privibe írj kérlek, mert már nagyon álmos vagyok... és holnap akkor válaszolok...
2009. jan. 12. 22:20
 6/6 anonim ***** válasza:
én is szívesen segítek privátban. mi vagyunk a nem tejpépet evők. ha gondolod irj.
2009. jan. 12. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!