Szerintetek igaz az, hogy azok a babák akik babaúszásra járnak később hiperaktívak lesznek?
Uncsitesóm az elsők egyike volt, aki babaúszást kezdett oktatni. Az első gyerekét már az első pillanattól "edzette", otthon a nagy kádban kezdte, 3 hónaposan már javában az uszodában "úszkált" a gyerkőc. Már tinédzser a gyerek, de hiperaktív volt kicsi korától. Sose beszéltünk erről, de a második gyerekét már nem vitte, sőt a testvéreit is lebeszélte a babaúszásról, a többi gyerek mind 3 éves korától kezdett úszni. DE sose gondoltam, hogy a nagyobbik hiperaktivitásának köze lenne az úszáshoz. Majd megkérdezem, miért is nem ajánlotta a többieknek a babaúszást. Bár valami oka lehetett, mert most, hogy visszagondolok, utána abba is hagyta a babaoktatást, csak nagyobb gyerekeket edz...
Mikor mi akartuk babaúszásra vinni a kicsit, határozottan ellenezte, azt javasolta, majd 3 éves korától hordjuk. Nem igazán indokolta, én meg annyira nem kérdezgettem.
Szóval most már én is kíváncsi lettem, miért ellenzi annyira, pedig, mondom, a hazai babaúsztatás egyik "úttörője" volt anno.
Kedves Utolsó!
Nagyon megköszönnénk ha tényleg utánnakérdeznél az uncsitesódnál mert már én is nagyon aggódom,hogy nehogy bajt csináljak a babámmal ezzel az úszással!
Fölhívott ma az ismerősöm és azt mondta,hogy megkérdezte a masszőröket és azt mondták,hogy ők azért nem ajánlják az úszást mert akkor a mozgásszervi fejlődése késsőbb indul be a babának!(kérdeztem,hogy akkor ennek most mi köze van a hiperaktivitáshoz???)Mondjuk sztem ez hülyeség!Az én babám most 6,5 hós de már forog oda-vissza,kúszik és már a felülést próbálgatja....szóval én ezt elég jónak mondanám nemhinném,hogy levan maradva a mozgás rejtelmeivel...SŐT!!!
Várjuk a további válaszokat az eddigieket meg nagyon köszönöm!
Kedves Utolsó!
Köszönöm a válaszod!
Én is mondtam az ismerősömnek,hogy sztem ez az egész hülyeség,látod én is leírtam miket csinál már a babám és sztem nincs lemaradva!
Várjuk a további válaszokat!
Miért is jó, hogy nem vitted úszni.....?Még te magad te sem tudod a választ......
Pedig nagyon is jó....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!