Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel kell a babakat furdetni?

Mivel kell a babakat furdetni?

Figyelt kérdés

Most voltam bevasarolni, es nem tudtam, hogy a boret mivel kell mosni. En csak egy Baba termeket vettem, egy sampont, "gyermeksampon-konnymentes". Ez jo lesz a borenek is? Illetve vettem meg egy Johnson's Aloe Vera-s babaolajat. Jo lesz ez igy? Illetve mindenet be kell kenni a babaolajjal, vagy csak ugy a hajlatoknal?

Tapasztaltabb anyukak, legyszi kaphatnek furdes teren egy kis segitseget? :)

36 hetes kismama vagyok.

2010. nov. 19. 11:04
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Koszonom nagyon szepen a jo tanacsokat!

Ezeket le fogom irni, es jovo heten megyek megnezem ezeket a dolgokat, hatha lehet itt is kapni.

Olyan rossz, hogy itt "nem tud senki semmit"... A haziorvos heti ketszer jon a rendelobe, akkor is 2-2 orara, s mindig mikor megyek hozza tele a rendelo, s nincs pofam ott ulni, mert igyis csunyan neznek ram, hogy "azert mert allapotos miert kell elore engedni?"... Aztan mindig mondja, hogy megirja e-mailben a dolgokat, amiket venni kell... de elfelejti... meg biztos megvan neki is a sajat baja egy pici babaval otthon... Ezert se neheztelek ra, megertem...

Anyum is, mindig mindent jobban tud, de mikor oda kerulunk... meg se nyikkan... Olyan merges vagyok ra... kaptan nehany uj ruhacskat a napokban, s ki szerettem volna azt is fertotleniteni, mint a tobbit amit en vettem second handbol... De hat "nem kell azt kimosni, ugyse erintkezik a borevel!" - oke, hogy nem erintkezik, de akkor is emberek tomege fogdosta meg naponta, athordoztak Austrian, Magyarorszagon, s 2szer Romanian... Egy mosas nem artott volna, de hat "minek azt?!"

Utalom, hogy fuggnom kell tole is... De hat... Kuss a nevem, ha mar gyereket csinalni volt eszem....

Jajj, ne haragudjatok, hogy igy eltertem mar a furdetos temarol, meg hogy itt "vergodok" nektek a hulyesegeimmel, de olyan jo kicsit kiirni magambol...

Mindenkepp meglatogatok hetfon nehany gyogyszertarat, addig amig magyar gyogyszereszt nem talalok, s megprobalom beszerezni az alltalatok ajanlott dolgokat(ha roman eszreveszi, hogy magyar vagyok, egybol mashogy banik az emberrel...)

Tenyleg nagyon koszonom a tanacsokat! S hogy meghallgattok...

2010. nov. 19. 12:03
 12/12 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Fel a fejjel, és ne hagyd, hogy mindenbe beleszóljon az anyukád, aki biztosan jót akar, de ez a te babád lesz és neked kell döntened.

Én a naturlandos babafürdető krémet ajánlom, első perctől azt használjuk, a babámnak sosem volt száraz a bőre, nem kellett olajozni, azt sem tudjuk, mi az a pelenka kiütés.

Nagyon szurkolok neked, hogy rendben menjen a szülés, és minden sikerüljön. Sok boldogságot,

egy 10 hós kislány anyukája

2010. nov. 19. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!