Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy mérjem a babám hosszát?

Hogy mérjem a babám hosszát?

Figyelt kérdés
A testsúlyát meg tudom mérni, de a hosszát csak saccolni tudom a ruhák alapján. Most 9 hetes a babám, 54 cm-rel született.
2009. jan. 12. 18:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
a védőnő nem méri meg? mig ilyíen kicsi volt én 2hetente vittem mérni. mindig megkérdeztem hogy mikor nincsnek sokan nálla ás mentünk mérni. Igaz, ők sem mérnek valami pontosan, de azért sokkal pontosabban mint otthon lehetne. Én próbáltam itthon is mérni, de csak szerencsétlenkedés lett belőle. Szerintem jobb ha a védőnő méri.
2009. jan. 12. 18:57
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is csak most mérték meg,amikor oltásra mentünk 14 hetesen. Én egyébként előtte itthon a pelenkázón mértem meg amikor viszonylag nyugodtan feküdt.A sarkát a széléhez illesztettem,és megpróbáltam viszonylag egyenesen tartani.(hülyén fogalmaztam meg,de remélem érthető ;) ) 64 centit mértem,és láss csodát másnap ugyanennyit mért a védőnő. :)))
2009. jan. 12. 19:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Első válaszolo vagyok. Ez a pelenkázó asztalos ötlet jónak tűnik. Én a kiságyban próbáltam - ez lett a szerencsétlenkedés - és cm-rekkel rövidebb lett a gyerek mint amit a védőnő mért pár nappal később.
2009. jan. 12. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!