Ki merjem most vinni a babám?
Lekened alaposan, lenge ruhát adsz rá, fejére egy kalappal. Ha van a babakocsin napernyő vagy naptető még jobb. Ha menni kell, menjetek :) Az enyém alaposan bekenve, úszódresszben (hosszú ujjú, uv-szűrős) épp kint fürdik a tesókkal a medencében... Mondjuk, ott legalább hűsöl :)
Az út árnyékos oldalán menjetek, akkor kevésbé lesz meleg :)
Most akkor muszáj vagy nem?
Dögmeleg van és fülledt az idő, én ki nem vinném, hacsak nem árnyas fákkal szegélyezett sétány vezet odáig...
Merre laktok? Az ország nagy részén 35 fok fölött van a hőmérséklet, szegény gyerek szó szerint hülyét kap ilyen melegben, ráadásul a szél is forró levegőt fúj.
Viszont a nyugati részen egy kis területen 25-28 fok körüli hőmérséklet van, ha arra laktok akkor mehettek. :)
Szerintem ne vidd ki. Iszonyatosan dög meleg van. Nincs kire rábízni? Ha nagyon muszáj akkor minél lengébb ruhában vidd ki, kend be babáknak való 50 faktoros napkrémmel, készíts neki hűvös vizet (ne hideget), legyen árnyékban. Nagyon jó ha van valami kis flakonod, aminek van permet feje, abba vizet raksz és fújjátok magatokat vele.
Őszintén én nem indulnék el egy ekkora gyerkőccel, árnyékban 35 fok van napon lehet 40 is.
"Azért nem 50 fok van és nem szaharai meleg."
:D:S hát most sírjak-e vagy nevessek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!