Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki merjem most vinni a babám?

Ki merjem most vinni a babám?

Figyelt kérdés
ne nézzetek hülyének de nem tudom mennyire van kint dög meleg :S a héten még csak este mentünk ki 1,5 évesemmel de muszáj lenne elmenni a dm-be ma, ami csak 6ig van nyitva és 1 óra oda gyalog az út :S
2011. júl. 14. 15:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat! majd akkor holnap reggel 8ra lesétálunk.

muszájnak azért muszáj mert hétvégén elfelejtettem pelust venni és már csak 3db van. de reggelig kihúzzuk, itthon úgy is csupin van :)

2011. júl. 14. 15:43
 12/15 anonim ***** válasza:
30%

Inkább reggel menjetek.

Aki meg "reklamált", hogy nincs 50 fok, annak írnám, hogy nálunk a teraszon kint van egy hőmérő, oda süt félig a nap. A hőmérő 45 fokig van skálázva, és a hőmérő higanyszála ki van akadva fönt. Szóval a tűző napon többet mutat.

2011. júl. 14. 15:49
 13/15 anonim ***** válasza:
46%

A mi hőmérőnk is ki van akadva, pedig +/- 50 fokig van skálázva...

Igaz, hogy a teraszon van védett helyen, és rásüt a nap, de szerintem az utcán is van 35 fok felett a hőmérséklet. És ilyenkor még az árnyékban sem kellemes...

2011. júl. 14. 15:56
 14/15 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem sem 50 fok van és mégis hogy intézze el egy anyuka a dolgait ha nincs aki vigyázzon a gyerekre és napok óta kánikula van?16 hós a lányom és én elviszem boltba meg ide oda,ma is 11 után értünk haza és semmi baja az ég adta világon!Amúgy idebent is 32 fok van semmi levegő,ez akkor jó?
2011. júl. 14. 16:46
 15/15 anonim ***** válasza:
30%

Én nem mondtam egy szóval se, hogy nem járunk boltba...

Mi is járunk, csak mi este 6 után, mert itt még akkor is nyitva van. Ha nem lenne, akkor meg reggel mennénk. Nem délután 3-kor.

2011. júl. 14. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!