Kisfiam náthás, ki merjem így vinni a levegőre?
Figyelt kérdés
15 fok van kint és jelenleg nem esik az eső,de már esett és úgy is néz ki,hogy még fog.
10 hós
2011. júl. 26. 10:22
1/7 anonim válasza:
mennyire náthás? Láz? orszívás? vizes vagy igazi taknyos?
(bocs hogy így kérdezem, de nálunk is ez a dilemma,) mert pár napja mióta bejött ez a szar idő, kicsit náthás lett, eddig az órszívás eredménytelen volt, de ma már fehér váladékot szívtunk, láza nincs, de én kiviszem kicsit rövidebb sétát terveztünk, és jól felöltöztetem.Ő még csk 7 hós múlt.
2/7 anonim válasza:
Én kivinném náthásan. Nem vinném ki esőben.
3/7 A kérdező kommentje:
vizes takony és köhögés,de az elég csúnya,holnap megyünk dokihoz.
Láz már nincs,2 napig volt.
2011. júl. 26. 10:31
4/7 anonim válasza:
Szerintem ha nem lázas akkor jól öltöztesd fel, és ha fúj a szél én a szájához-orrához tennék egy pelust, v kendőt... és kicsit kiviheted szerintem , de ne sokára, nehogy megint lázas legyen.
5/7 A kérdező kommentje:
fél óra?
sajnos én is lebetegedtem :( persze ettől függetlenül a gyerek az első
2011. júl. 26. 10:42
7/7 anonim válasza:
A friss levegő jót fog tenni, ha nem komoly a baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!