Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Sterimar helyett valami más?

A Sterimar helyett valami más?

Figyelt kérdés
Nagyon nem megy ez nekem. Olyan nehéz megnyomni a Sterimart, amikor végre sikerül, akkor meg őrült erővel jön, szinte fuldoklik a kisfiam mikor befújom az orrocskájába. Tudtok vmi mást ajánlani helyette, ami nem ilyen brutális? (5 hónapos a kisfiam)
2009. jan. 12. 16:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom,hogyan kell leirni, de a flurimar az jobb lehet, mert pumpás, nem hajtogázas.De mi ugy használjuk a sterimárt, hogyegy kupakba nyomok belőle, és szemcseppentőpipettával cseppentekutána az orrába. gyógyszertárban 70Ft volt. 3hónaposak
2009. jan. 12. 16:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is a Flumare-t használom, nagyon jó, 2 hónapos volt a babám, amikor először kellett használni, és nem olyan erős a fújása.
2009. jan. 12. 16:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Van szemcseppentőpipettánk itthon, de eszembe sem jutott, hogy ilyenre használhatom. Köszi az ötletet! Megyek is kipróbálni.
2009. jan. 12. 16:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
sikerült jó bénán leírnom, tehát Fluimare
2009. jan. 12. 16:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Próbáld meg a kamilla teát egy kis pipettával belecseppenteni a nózijába. Sokkal jobb,mint az orrcseppek, mert ez nem marja fel az orrnyálkahártyát.

Nekem doki ajánlotta, és bevált.

Persze ne forrón cseppents neki, hanem nagyon langyosan, vagy hidegen.

2009. jan. 12. 17:10
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi az Olynth orrsprayt használjuk,ez kamillás,és nagyon bevált.

2009. jan. 12. 17:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy ilyen sokan válaszoltatok.
2009. jan. 12. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!