Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mire lehet szükségem hosszabb...

Mire lehet szükségem hosszabb autóúton babával? Praktikákat várok utazásra.

Figyelt kérdés
Fél éves lesz, mikor Ausztriába mennénk vele egy hétre, májusban. Köszi
2009. jan. 12. 15:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
játék, kaja, minden, ami a tisztábatevéshez kell, iszi, cumi, ha szereti, esetleg kis takaró. az autóban úgyis alszik 1-2 órát, utána kell majd csak lekötnöd a figyelmét.
2009. jan. 12. 15:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Valtoruha, body mindenkepp. Ha lebukja a ruhajat, vagy a pelusnal lesznek gondok. Jo sok pelenka!
2009. jan. 12. 15:23
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Üvegben víz, és törlőkendő neked meg a babának is. Nem mindenhol oldható meg a higénikus kézmosás pl.: wc után. takaró amit az ablakra tudsz rögzíteni a kíváncsiskodók ellen.
2009. jan. 12. 16:43
 4/4 anonim ***** válasza:

kaja és ehez szükséges eszközök, peluscseréhez szükséges dolgok (én vettem eldobható pelenkázó alátétet, ennek nagyon jó hasznát lehet venni), pelusozást Mekiben és Schell kuton oldottuk meg ez a kettő tünt kulturáltabbnak, vagy az autó hátsó ülésén.

válltóruha elfér a csomagtartó egy könnyen elérhető helyén. játék. mi 4hósan voltunk anyóséknál Sopronban az ország másik végéből. nagyon soxor meg kellett állni a picivel, mert nem birta a bébihordót olyan sokáig.

Ja és persze mindazt vinni kell ami egy hétre szükséges neki. A babának kb 2x annyi cucca volt mint nekünk - napi 2 váltóruhát vittünk a biztonság kedvéért, de nem kellett annyi. ha van akkor autós ételmelegítőt is vigyetek - persze csak ha tápszeres. mi vittünk utazóágyat is és az itthoni kiságyábol a dolgait, hogy ismerős legyen neki az alvóhely.

azthiszem mindent leirtam.

Jó utazást Nektek.

2009. jan. 12. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!