Mire lehet szükségem hosszabb autóúton babával? Praktikákat várok utazásra.

kaja és ehez szükséges eszközök, peluscseréhez szükséges dolgok (én vettem eldobható pelenkázó alátétet, ennek nagyon jó hasznát lehet venni), pelusozást Mekiben és Schell kuton oldottuk meg ez a kettő tünt kulturáltabbnak, vagy az autó hátsó ülésén.
válltóruha elfér a csomagtartó egy könnyen elérhető helyén. játék. mi 4hósan voltunk anyóséknál Sopronban az ország másik végéből. nagyon soxor meg kellett állni a picivel, mert nem birta a bébihordót olyan sokáig.
Ja és persze mindazt vinni kell ami egy hétre szükséges neki. A babának kb 2x annyi cucca volt mint nekünk - napi 2 váltóruhát vittünk a biztonság kedvéért, de nem kellett annyi. ha van akkor autós ételmelegítőt is vigyetek - persze csak ha tápszeres. mi vittünk utazóágyat is és az itthoni kiságyábol a dolgait, hogy ismerős legyen neki az alvóhely.
azthiszem mindent leirtam.
Jó utazást Nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!