Ha a babám eddig csak az általam elkészített étel után hányt, az üveges után nem, akkor valamit rosszul csinálok?
Figyelt kérdés
Mindent megfőzök neki sima vízben, leturmixolom és úgy adom neki, ha kell, forralt vízzel vagy anyatejjel higítom.
Eddig a répa, a cékla és tegnap a saláta is kijött belőle. Lehet véletlen, de az üveges ételek után sosem hányt.
Eddig nem tettem semmi izesítőt az ételébe, se sót, se olajat, semmit. Talán kellene?
Mert ugye a bébiételekben van cukor, só, tejszín, olaj, ...
Mit gondoltok?
VAgy csak véletlen?
7 hónapos, másfél hónapja eszegetünk, megy az alma, banán, sütőtök, krumpli, saláta, sóska, spenót, répa, cékla,és már a husi is.
2009. jan. 12. 12:02
1/2 anonim 

válasza:

Szerintem a csapi víztől hányhat, próbálj meg neki babavízben főzni, lehet a vízzel lesz a bibi. Csak azért gondolom, mert a szomszéd babával is ugyanez volt és rájöttek, hogy a csapi víz volt a probléma. Sok sikert!
2/2 anonim 

válasza:

lehet h iztelen neki és nem jó meg ne forralt vizzel higisd hanem a főzőlével ..és már tehetsz bele neki kis olivaolajat meg pici sót....az én fiam 3 hós korátol eszik főzeléket...és neki már húslevest is adtama mienkből persze alig volt megizesitve és imádja....a cukrot inkább hanyagold...azt csak a sóskéába tegyél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!