Ha csak 6 honapostol ajánlják a hozzátáplálást akkor miért lehet kapni 4 hostol ajánlott bébiételt és italt?
Mind a 3-ban van igazság, mármint az első 3 válaszban.
Nekem most 3 hónapos múlt a babám, ma vagyunk 16 hetesek. Erőssen gondolkodom rajta, hogy 4 vagy max 5 hónapos koráig várok a hozzátáplálással. 2 óránként eszünk még mindig. (Anyatejes) Szerintem egyszerre nincs elég tejem neki, ezért teljesen beállt erre a 2 óránkénti evésre.
En a varjuk ki a 6 honapot hive vagyok, de nem vagyok terito/rabeszelo tipus.
Ha eldontotted, hogy elkezded akkor mindenfelekeppen Te keszitsd az etelet ha lehet bio alapanyagokbol :)
Ha akarod kezd el 4 hónapos kortól, bár én is a várjunk 5-6 hónapos korig híve vagyok.
De nagyon nézd meg a 4 hónapos kortól adható bébiételek összetételét is, mert sajnos sokban van olyan összetevő, amit csak később ehetnek a babák. Például találtam olyan 4 hós bébiételt amiben marhahús van!!!! Szóval olyat nehogy.
És arra is figyelj, hogy olyat adj neki először, ami egy íz. Mondjuk alma, vagy barack. És ha egyiktől sincs baja, akkor adhatod azt amelyikben 2 íz is van.
Ez azért kell, mert ha netán kiüti valamelyik a babádat, akkor tudd hogy melyik az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!