Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babáknak szánt popsitörlőt...

Babáknak szánt popsitörlőt használhatja magán az anyuka is?

Figyelt kérdés
Mondjuk ha nincs ideje fürdeni. Vagy maradjon a felnőttek számára készült kendőknél?
2010. nov. 16. 21:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
74%
Ja, amúgy természetesen nem ugyan az, mint egy nők számára készült intim törlőkendő, de ártani nem fog. Igaz, én most arra gondoltam, hogy ha nagyon meleg van, akkor ott törlöm át magam, ahol megizzadtam, pl. hónalj, nyak, hát, ilyen részek. De volt már, hogy elfogyott a vécépapír, és csak törlőkendő volt itthon, akkor gondolkodás nélkül rávetettem magam :)
2010. nov. 16. 22:01
 12/21 anonim ***** válasza:
74%
Én is,nagyjából,mint az utolsó:D Kiegészítve a portörléssel:))
2010. nov. 16. 22:04
 13/21 anonim ***** válasza:
74%

Termeszetesen rendeltetes szeruen is hasznalom :)

Sot volt, hogy mensikor elojott 1-2 patti es ezzel nyomtam ki.

2010. nov. 16. 22:11
 14/21 anonim ***** válasza:
74%
Nekem pl a Neogranormonos hozta rendbe az arcomat pedig csak smink letörlésre használtam. Mi is sok mindenre használjuk.Ráadásul ha akciós megveszek egy egész kartonnal.
2010. nov. 16. 22:22
 15/21 anonim ***** válasza:
Én a pelenkázó szekrény matracát is ezzel törlöm le, sőt! elmondom nektek, hogy elővett egy tollat valamelyik nap, és a világos zöld kanapét összefirkálta a kis tündér, és popsitörlő volt kéznél, és kiszedte a friss tintát! De amúgy azzal szoktam törölni a kezét is, ha pl buszozunk, és enni akar, vagy az orrát, ha folyik, és még igen sokmindenre van nálam. Az én táskámban akkor is van, ha gyerek nélkül megyek valahová, mert nem mindenhol tud az ember kezet mossni, olyankor jól jön.
2010. nov. 16. 22:23
 16/21 anonim ***** válasza:
83%
Igen. Sőt: portörlésre, cipőtisztításra /az olajos csodát művel bőrön/. Én rendszeresen használom wczés után, komfortérzést ez biztosít, nálunk a felnőtteknek is van külön.
2010. nov. 16. 23:26
 17/21 anonim ***** válasza:
74%
Cipőtörlésre is tényleg nagyon jó! Szép tiszta lesz, és fényes. A férjemnek festékes lett a háta tavaly nyáron, a víz nem hozta le, de popsitörlővel le tudtam sikálni. Én mikor szülni voltam, hamarabb befektettek, de már nálam volt a babuci cucca is. Hát nagy hasznát vettem a popitörlőnek, mert minden pisilés után ugye nem zuhanyzik az ember, de áttöröltem magam, mert sose lehetett tudni, mikor vizsgál orvos.
2010. nov. 17. 00:23
 18/21 anonim ***** válasza:
55%
Nekem a bababoltos mondta, hogy a hiper-szuper popsitörlőjüket egy pékség is rendeli, hogy azzal hűsítsék magukat a kemencék mellett. :)
2010. nov. 17. 08:38
 19/21 anonim ***** válasza:
47%
Kissé eltértetetk a tárgytól, nem az volt a kérdés, hogy mi mindenre használható a törlőkendő, hanem az, hogy fürdés helyett...az első válaszolót jól lepontoztátok, pedig igaza van, egy gyors zuhany minden nap kell, amennyi idő alatt popsitörlővel törölgetném magam, épp le is tusolok. Ki bír lefeküdni fürdés nélkül? Na azok most engem is lepontoznak.
2010. nov. 17. 08:46
 20/21 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem ember nincs a földön, aki nem hagyott ki már életében egy-egy fürdést.

Igen, igazad van, egy gyors zuhany 3 perc, de míg levetkőzöl még egy, míg megtörölközöl 2 perc, míg felöltözöl 2 perc. Ez legalább 8 perc ideális esetben, mert nincs ott a gyereked.

Akár hiszed, akár nem, vannak olyan gyerekek akik folyton az anyjukon lógnak, vagy ne adj isten fogzásos, lázas, egyéb betegségkor még az egyébként önálló gyerek is inkább az anyján lóg, mint az ágyban. Igen, ilyen esetekben előfordult már, hogy zuhanyzás helyett egy gyors áttörlés célravezetőbb.

2010. nov. 17. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!