Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babáknak szánt popsitörlőt...

Babáknak szánt popsitörlőt használhatja magán az anyuka is?

Figyelt kérdés
Mondjuk ha nincs ideje fürdeni. Vagy maradjon a felnőttek számára készült kendőknél?
2010. nov. 16. 21:50
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
18%
Nane...3 perces zuhanyzásra mindig van idő:/ ez milyen igénytelenség már.
2010. nov. 16. 21:52
 2/21 anonim ***** válasza:
88%

Én mindig azt használom,ha szükséges.:)

Nem kell ezért külön másikat venni.

2010. nov. 16. 21:52
 3/21 anonim ***** válasza:
64%
Hogyan használjátok? Egész testfelületre? Mert akkor jó sok elfogyhat. Vagy intim részekre?
2010. nov. 16. 21:53
 4/21 anonim ***** válasza:
89%
Én a szemfestéket szedem le azzal, mert az eddig kipróbált szemfesték lemosók mind allergiát váltottak ki nálam.
2010. nov. 16. 21:54
 5/21 anonim ***** válasza:
90%

Bocsánat kedves első,de az én fiam kórházban volt,ott a felnőtteknek nem lehet használni a zuhanyt.

A babám kicsi otthagyni nem akartam,igy én áttöröltem magamat,addig is amig másnap a férjem váltott és tudtam menni haza zuhizni.

Nem kellene rögtön hurrogni...kicsit inkább gondolkodni.

2010. nov. 16. 21:54
 6/21 A kérdező kommentje:

persze nyilván zuhanyzok naponta,de van olyan nap mikor a gyerek mellett még erre se futja :(

a kérdés inkább arra irányult,hogy összetételben ugyanaz szerintetek mondjuk egy Lactacyd meg egy Pampers? Csak mert ezek a nőknek készült kendők baromi drágák és kevés van bennük.kb.25h db.

2010. nov. 16. 21:55
 7/21 anonim ***** válasza:
87%

Józan paraszti ésszel gondolkodva: egyértelmű, hogy igen, mivel valószínűleg abban kevesebb az illatanyag stb, viszont fordítva már nem.

Amúgy én is használom, de nem popsitörlésre, hanem sminklemosásra és tökéletes, ráadásul sokkal olcsóbb, mint ami kifejezetten sminklemosó törlőkendő (amúgy meg majdnem ugyanaz akettő... )

2010. nov. 16. 21:56
 8/21 anonim ***** válasza:
82%
Ja, hogy ilyen intim-törlőkendőre gondolsz? Azok valami tejsavas cuccal készülnek, ami kimondottan a női nemi szervre vannak kifejlesztve. A Pampers biztosan nem ilyen, de nem hinném hogy irritációt okozna.
2010. nov. 16. 21:59
 9/21 anonim ***** válasza:
85%
Miért ne használhatná? Én sok babáknak készült terméket használok saját részre, pl. a baba törlőkendőkkel mosom le a sminkemet, mert az a véleményem, hogy ami egy baba bőrének nem árt, az az enyémnek sem fog. És amúgy nyári melegben szoktam néha ilyen törlővel felfrissíteni magam, úgy is hívom ilyenkor, hogy "zsebfürdőszoba" :)
2010. nov. 16. 22:00
 10/21 anonim ***** válasza:
74%

Szia

Hat en kb mindet a popsitorlovel csinalok....

Most, hogy beteg a lanyom azzal torlom az orrat, hogy ne dorzsolodjon ki.Ha lecsoppen az etel az ulogarniturara (bor) azzal torlom le.Az utcan ha enni akarok adni a lanyomnak fertotlenito zselezem a kezem majd popsitorlovel megtorlom.Azzal torlom meg a szajat eves utan.Sminklemoso kendonek is azt hasznalom es a "nehez napokon" frissito kendonek intim torlokendo helyett (napi 2* tusolok, de ez ilyenkor pluszban ezt szuksegesnek erzem).Ha a babakocsit meg kell valahol torolni seta kozben akkor is ezt hasznalom (pl lecsoppen a tej, vagy en eszek utkozben es azzal koszolom ossze).

2010. nov. 16. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!