Babáknak szánt popsitörlőt használhatja magán az anyuka is?
Én mindig azt használom,ha szükséges.:)
Nem kell ezért külön másikat venni.
Bocsánat kedves első,de az én fiam kórházban volt,ott a felnőtteknek nem lehet használni a zuhanyt.
A babám kicsi otthagyni nem akartam,igy én áttöröltem magamat,addig is amig másnap a férjem váltott és tudtam menni haza zuhizni.
Nem kellene rögtön hurrogni...kicsit inkább gondolkodni.
persze nyilván zuhanyzok naponta,de van olyan nap mikor a gyerek mellett még erre se futja :(
a kérdés inkább arra irányult,hogy összetételben ugyanaz szerintetek mondjuk egy Lactacyd meg egy Pampers? Csak mert ezek a nőknek készült kendők baromi drágák és kevés van bennük.kb.25h db.
Józan paraszti ésszel gondolkodva: egyértelmű, hogy igen, mivel valószínűleg abban kevesebb az illatanyag stb, viszont fordítva már nem.
Amúgy én is használom, de nem popsitörlésre, hanem sminklemosásra és tökéletes, ráadásul sokkal olcsóbb, mint ami kifejezetten sminklemosó törlőkendő (amúgy meg majdnem ugyanaz akettő... )
Szia
Hat en kb mindet a popsitorlovel csinalok....
Most, hogy beteg a lanyom azzal torlom az orrat, hogy ne dorzsolodjon ki.Ha lecsoppen az etel az ulogarniturara (bor) azzal torlom le.Az utcan ha enni akarok adni a lanyomnak fertotlenito zselezem a kezem majd popsitorlovel megtorlom.Azzal torlom meg a szajat eves utan.Sminklemoso kendonek is azt hasznalom es a "nehez napokon" frissito kendonek intim torlokendo helyett (napi 2* tusolok, de ez ilyenkor pluszban ezt szuksegesnek erzem).Ha a babakocsit meg kell valahol torolni seta kozben akkor is ezt hasznalom (pl lecsoppen a tej, vagy en eszek utkozben es azzal koszolom ossze).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!