Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Igy a helyembe bevállalnátok...

Igy a helyembe bevállalnátok egy második babót?

Figyelt kérdés

1 hónapos a kicsifiúnk, de én már szeretnék ujra terhes lenni! Ugy gondolom hogy jó lenne addig megszülni mig nincs egy éves a picur! De...

Itt vagyok 23 éves (most októberben töltöttem), munkahelyem ahol be lettem volna jelentve nem volt, párom 35 éves lesz szilveszterkor, ő sincs bejelentve de viszonylag jól keres csak nem fix az amit keres mert "teljesitmény" után kap van mikor 90 van mikor 160. De kijövünk belőle mert a rezsi nagyon kevés! Meg ha megszorulunk van segitségünk is...! Egy 50 nm es házikóba élünk, szoba konyha fürdő...! Átalakitani/hozzáépiteni nem lehet, de tavasszal vagy nyáron valószinű költözünk egy olyan házikóba ahol van mód átépitésre, és a egy kis és egy nagy szoba is van, ámbár átjárós (kisszobán át kell menni hogy nagyszobába be mehess...)

Szóval én nagyon szeretnék egy másik babócát is, de igy nem tudom be merjük e vállalni? Mennyivel nehezebb két gyerekkel? Mennyi az ideális korkülönbség?

2010. nov. 16. 14:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ááá, szerintem semmiképp se hamarkodd el! Amúgy is, a szervezetnek kell minimum egy év, mire regenerálódik a terhesség, a szülés, szoptatás után. Fel kell töltődnie újra vitaminokkal, ásványi sókkal, stb. Különben a baba nem kap meg minden fontos dolgot. De ez csak az egyik érv.

Egy 1 hónapos baba még nagyon pici, a napból 18 órát alszik, persze, hogy könnyűnek tűnik. De majd meglátod, nem lesz az, főleg ha újra terhes leszel. Nagy pocival emelgetni, járni tanítani, stb. nem leányálom, és még kárt is tehet a bébiben, aki a hasadban van. Én például veszélyeztetett terhes voltam, egész nap feküdnöm kellett, nem emelhettem, stb. Ha ne adj isten, te is az leszel, hogyan neveled a pár hónapos babát?

Várj egy évet, és utána kezdjetek bele a babaprojectbe szerintem.

A másik dolog, hogy szerintem költözés után okosabb lenne teherbe esni, így nem kell majd pocisan cipelni, pakolni...

2010. nov. 16. 16:01
 12/13 A kérdező kommentje:
Babóca amugy sokat fent van...Nem alszik egész nap. Sőt, majdnem ugy alszik mint mi!
2010. nov. 16. 16:15
 13/13 A kérdező kommentje:
De ettől függetlenül várunk még vele:)
2010. nov. 16. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!