Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek el lehet menni...

Szerintetek el lehet menni nyaralni egy 1,5 éves babával Amerikába? Bevállalnátok?

Figyelt kérdés
A nagyon hosszú (16 óra, de egy átszállással) út, az időeltolódás (majdnem félnap) és a más éghajlat miatt kérdezem. A nyaralás viszont hosszú lenne, úgy 3 hét.
2011. júl. 11. 18:20
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Csak vakációzás miatt én biztos nem tennék ki ilyen tortúrának egy kisgyereket. Sokkal közelebb is lehet gyönyörű helyen, luxusban nyaralni.

Amerika megvár szerintem, és 3-4 év múlva már a gyerkőc is jobban élvezné, és emlékezetes is lenne a számára.

2011. júl. 11. 18:24
 2/9 A kérdező kommentje:
Azért más Amerika és Európa, teljesen más. Régen nem voltunk, ezért akartunk menni. Én sem akarom ennek kitenni a babát, szerintem is fárasztó, úgyhogy talán várunk ezzel. De ettől függetlenül 3-4 év múlva is mennénk.
2011. júl. 11. 18:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem egy ekkora gyereknek mindegy,h Amerika vagy Európa,esetleg egy kis magyar falu.Viszont annyira le tud kötni 1 de akár 2 embert is,h a szülők nem tudnának egy ilyen utat élvezni.Akkor inkább egy közelebbi cél,és majd akkor Amerika ha a gyerek kicsit nagyobb lesz.
2011. júl. 11. 18:46
 4/9 A kérdező kommentje:

Nyilvánvalóan nem fog emlékezni rá, ebből a szempontból tényleg mindegy. Több okból kifolyólag mentünk volna, rokonlátogatásra is pl.

Esetleg utazott már valaki messzebbre a babával? Van valakinek tapasztalata?

2011. júl. 11. 19:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Barátnőm tavaly ment 11 hónapos kisfiúval Floridába, 1 hónapra. Minden a legnagyobb rendben volt ott, viszont hazajövetel után még kb. 4 hét volt, mire a kicsi visszaszokott a magyar órához.
2011. júl. 11. 19:08
 6/9 anonim ***** válasza:
46%

Én bevállaltam. Először még nem volt másfél éves, akkor a keleti parton voltunk. Másodszor 20 hónapos volt, nyugati prt. Semmi gond nem volt, nagyon jól érezte magát. Amikor lehetett, akkor éjjel repültünk, de nappal is jól vette. Egy- két éjszaka volt az átállás, kivéve a nyugati partról visszafelé, az egy hétig tartott.

DE Te ismered őt, az én fiam hozzászokott az utazáshoz, nyugodt, jól alkalmazkodik. Gyerektől is függ. Szeptemberben egy két és fél évessel és egy félévessel megyünk. (Most nem nyaralás miatt kell mennünk, de azért is elmennék szívesen)

2011. júl. 11. 19:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem, szerintem ez túl nagy megterhelés egy kisgyereknek. Hacsak nem muszáj (nyaralni nem muszáj oda menni) akkor biztosan nem tenném ki ennek a kisgyerekemet.
2011. júl. 11. 19:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha utazósak vagytok, és a későbbiekben is utazgatni fogtok, akkor menjetek, hagy szokja. Van, aki 1 hónapos babáját túrázni viszi, vagy színházba, forgatásra, stb. Ez családfüggő.
2011. júl. 11. 20:01
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mi is a nyugati partra mennénk. Egyébként nyugodt baba, szeret utazni.
2011. júl. 11. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!