Ha ujrakezdhetnétek, megint bevállalnátok a gyereket?
Figyelt kérdés
2011. márc. 31. 09:09
1/14 anonim válasza:
Igen, most 13 hónapos és gondolkodunk a kistestvéren.
2/14 anonim válasza:
Természetesen ha tehetném még előbb is. 22 voltam amikor szültem, tervezett baba és gyakorlatilag miután összejöttünk a párommal (most már férjemmel)1 hónap múlva már terhes is voltam. Most a 2. baba "elkészítésén" vagyunk! :)
3/14 anonim válasza:
A harmadikat várom, ők az életem. Semmit nem tennék másképp.
4/14 anonim válasza:
Gondolkodás nélkül. Imádom Őt! 4 hós kisfiú anyukája
5/14 anonim válasza:
Igen,mind a 4-et újra vállalnám! Lehet, hogy így visszanézve a nevelésükben bizonyxos dolgokat másképp csinálnék, de őket akkr is vállalnám, ha mindent ugyanígy kellene tenni. Szebbet,mint anyának lenni, el se tuidok képzelni! Velük teljes az életünk, nélkülük üres lenne.
6/14 anonim válasza:
Persze:) Minden tökéletes, nagyon boldogok vagyunk! Semmin nem változtatnék.
7/14 anonim válasza:
Simán.... pedig néha nagyon-nagyon ki tud borítani! :) Sajnálom, hogy előbb nem lehetett, de már alig várom, hogy újra terhes legyek és jöjjön a tesó!!! Amúgy 2,5 éves kis porontyom van.
8/14 anonim válasza:
A 09:28-as nagyon szépen leírta a válaszát.Én is 4 gyereket szültem s ugyanezeket tudnám írni.
Minden jót!
9/14 anonim válasza:
Igen , mindet , sőt többet is és én is hamarabb vállalnék babát , mint valójában tettem(23 évesen) , mert lassan kifutok az időből (most 33 vagyok)és még szerettem volna sok-sok gyerkőcöt.
10/14 anonim válasza:
Igen, es elobb szulnek,mint ahogy szultem a ket gyerkocomet, igy akkor beleferne a 3. is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!