Jár családi pótlék ha külföldön vagyunk, de magyar állampolgárok vagyunk a szülők és a gyerek is?
Hát bakker hányszor akarod még ezt a szánalmas kérdést kiemelni.
Talán abban bízol,hogy vmi új kormány rendeletet hoztam csakis a te tiszteletedre?
Húzz már a pi...ba
Felejtsd el ezeket a gonosz nőket!
Mivel kint gyed-et kapsz, de csp.-t nem, próbáld meg!
Azt írtad ingáztok, vagyis otthon is vagytok! Kell egy otthoni bejelentett lakcím!
Én is külföldön vagyok terhes, és ha itt nem kapjuk meg a csp-t, akkor én is otthonról fogom igényelni!
EU-n belül jár neked, ahogy ennek a sok nagy pofájúnak, amennyiben kint nem kapod!
Mi lehet, hogy megkapjuk itt, mert a papa külföldi, de ti mindketten magyarok vagytok...egy kört megér!
Ti okos vilaglatott magyarok maradjatok ott ahol vagytok.
Sajnos ez jellemzo ratok. Anelkul, hogy a korulmenyekrol barmit is tudnatok, ti csak vadaskodni tudtok.
Köszi kedves utolsó....ez őszinte, és mindenki így van vele...én is, ha járhat valami plusz, persze hogy megpróbálom! KI NEM????
És még mindig nem értem miért ne járhatna...még úgy, hogy mi vegyes páros vagyunk is járni fog...és van itt szintén egy vegyes páros barátnőm, akik kapják otthonról a pénzt!
Tök mindegy hol vagy, persze hogy próbáld meg!
Nézd kérdező, ha már van interneted, miért nem gépeled be a keresődbe MÁK vagy Magyar Államkincstár, és ott van egy nehezen érthető pont, TÁJÉKOZTATÁS KÉRÉSE E-MAILBEN, tudod annyira azért csak emlékszel a magyar nyelvre, ez azt jelenti itt felteheted a kérdésed és szakembertől kapsz hivatalos választ. De van telefonos ügyfélszolgálat is, valakid csak maradt Magyarországon, aki megereszt egy telefont és megkérdezi.
Minek itt érdeklődsz? Nem is kaptál szinte egyetlen értelmes választ sem. Hiszen, nyilván függ attól, hol van az a külföld stb stb.
És még egy megjegyzés, miért irigykedne rád bárki is, így van, ahogy írtad, mindenki szedheti a sátorfáját. Vagy most mondjam azt, miért irigykedsz, hogy vannak olyanok, akik vitték annyira az életben, hogy boldogulnak itthon is és nem kell szedniük a sátorfájukat. Hiszen a te példádból jól látszik, akik itthon nem jutnak semmire, külföldön sem jutnak többre. Mert ha vitted volna valamire, fel sem merülne, hogy kuncsorogj 12 ezer forintért. Bocskor Gábor például azt sem tudta lehet ilyet igényelni és nem is igényelte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!