Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem ihatok tejet a szoptatas...

Nem ihatok tejet a szoptatas alatt?

Figyelt kérdés
Amikor tehentejet iszok a kisfiamnak mindig faj a pocija ( 5 hetes ). Most akkor nem ihatok tejet amig szoptatni szeretnek? Nagyon szeretem a tejet minden formaban, es sokat is ittam elotte. Megprobaltam lecsokkenteni a mennyiseget napi egy poharra, de ez sem hasznalt:-(
2009. jan. 10. 21:54
 1/9 anonim ***** válasza:
2009. jan. 10. 21:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg ihatsz, de ugylatszik nem jon be nalatok. Akkor probald megallni, hogy most ne igyal. De par het, honap mulva eleted vegeig naponta literszam ihatod, szerintem legyen ennyi akaraterod, es bird megallni.

De nem probaltad esetleg masfajta tejet ha iszol, akkor is faj a pocija? Friss tehentej, vagy bolti amit iszol?

Egyel tobb masfajta tejtermeket ha annyira muszaj. Attol nem faj a pocija?

2009. jan. 10. 22:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
ne igyál akkor tejet vagy csak nagyon nagyon keveset,tényleg csak az íze miatt. jobb,ha kihagyod legalább 3-4 hétre,hátha utána már bírni fogja
2009. jan. 10. 22:08
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is állítólag a sok tejfogyasztás(kb.fél liter naponta) válthatott ki a babámnál tejfehérje allergiát(hasfájás,puffadás,hasmenés,vércsíkos széklet),de nem inden babánál törvényszerű csak aki érzékeny rá.Van aki ihatja literszámra.Azóta kísérletezek és a tejet,sajtot,tejszínt érzi meg inkább.Más tejtermékekből keveset ehetek.Remélem segítettem.
2009. jan. 10. 22:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezek szerint érzékeny rá a pocija. Ezesetben ne igyál, gondolom így neked sem éri meg, akármennyire is szereted.

Esetleg megpróbálhatod a szójatejet (bár sztem borzalmas :( )

2009. jan. 10. 22:16
 6/9 anonim ***** válasza:
79%
A tej igen, hasfájást okoz. nekem is le kellett mondanom róla.
2009. jan. 10. 22:32
 7/9 A kérdező kommentje:
ezt szomoruan hallom, de nem er annyit, hogy fajjon a pici pocija. Aki hasonlokat eszlelt a babajanal, nem tudja ez a tobbi tejtermekre is igaz? gondolok itt a joghurtra, sajtra, turora stb. Meg csak most tapasztalgatom ki, hogy mik okozhatjak meg a pocifajast.
2009. jan. 10. 22:38
 8/9 anonim ***** válasza:
62%
szio, bolti tejet iszol, vagy hazit? esetleg meg azt probald meg, hogy hazi tejet iszol, ami tej-tej. a kalvinnal meg a vasarcsarnokban tudom, hogy lehet kapni, de tuti tobb helyen is.
2009. jan. 11. 00:49
 9/9 anonim ***** válasza:
51%
Én házitejet iszok, napi egy litert kb, attól szerencsére nem fáj a babám hasa. Próbáld ki Te is, hátha attól nem lesz gond, ha mégis, akkor sajnos tényleg mellőznöd kell egy pár hétig, hónapig.
2009. jan. 11. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!