Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyi tejeskávét ihatok...

Mennyi tejeskávét ihatok szoptatás mellett?

Figyelt kérdés

Most napi 1nél járok,nincs is ezzel a semmi gond,nem hat ki a babára.De 2-3 körül már nagyon kóma vagyok,vajon akkor is ihatnék még 1et?

Kislányom sajna nem sokat alszik,d.u szinte csak akkor ha sétálunk,én így sajna nem tudom bepótolni az alváshiányom.

2011. ápr. 9. 15:55
 1/5 anonim ***** válasza:

2-t vagy 3-at iszok, 2 éve szoptatok

Sima frissen darált szemes kávéból.

Arabica kávét igyál, abban kevesebb a koffein, mint a robusta kávéban.

És ne hosszú kávét főzz, mert akor több koffein oldódik ki, mintha eszpresszót főzől.

2011. ápr. 9. 16:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Kettőt szoktam, néha hármat, én is arabica kávéból főzöm.
2011. ápr. 9. 17:14
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem kapszulás kévgépem van, általában kettőt iszom egy nap, de van ha éjjel tanulnom kell, akkor este megiszom még egy harmadikat is, a kisbabám ugyanolyan jól alszik tőle.:)) 10 hónapja szoptatok.
2011. ápr. 9. 18:38
 4/5 A kérdező kommentje:
nem főzöttet,hanem nescafét iszok
2011. ápr. 9. 20:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Reggel 1 presszókávé,délután három egyben instant kávé.Néha becsúszik egy pohár Cola is.
2011. ápr. 9. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!