Szoptatás alatt ihatok neo-citránt?
Figyelt kérdés
Már elmúlt 1 éves a fiam,napi 2-3x szopizik csak.De beteg az egész család,valahogy elkell látnom őket,most meg még énis.A neo citrán mindíg bevált,viszont azt írja a papírja hogy szoptatás alatt nem lehet.2011. márc. 21. 16:52
1/3 anonim válasza:
Ha azt írja, akkor nem lehet.
Nem csak neocitran létezik. Kérdezz utána gyógyszertárban. Szerintem az aspirin+c hatásosabb, illetve a herbáriának vannak nagyon hatásos gyógyteái is.
2/3 anonim válasza:
Én ittam. Én is egy év körüli babával. Az első hónapokban én sem innék, de amikor már mindent eszik a baba is.
Férjem megnézte a hatóanyagokat, azt mondta nem gond. (Biokémikus).
Nekem is az használt. Főleg az izomfájdalomra.
Jobbulást!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek.Az az igazság hogy nekem is az vált be a legjobban.Már tejcsim se nagyon van,csak cumizik a fiam,inkább elalváshoz kell.Most meg a náthától nem is tud mert nem kap levegőt.
2011. márc. 21. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!