Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hónapos kortól lehet...

Hány hónapos kortól lehet liszttel sűríteni a babák ételeit?

Figyelt kérdés

Nekem 8,5 hónapos de még nem merem. Viszont sok szülőtől hallom, hogy már liszttel készítik a baba ennivalóját, meg tejjel. Én nem merem, mondjuk az enyém anyatejes.

2x eszik főzeléket+ 4-5x szopizik.

2009. jan. 10. 18:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy evés kor után,addig krumplival.

De szerintem ha nem higitod vizzel túlságosan,akkor nem is kell sűriteni, én legalább is nem tettem.

2009. jan. 10. 18:26
 2/5 anonim ***** válasza:
hát én lisztet még kerülném v. csak teljes kiörlésüt az is rozs.
2009. jan. 10. 18:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én rizs-lisztet használok sűrítéshez,nem olcsó de amig nem lehet sima, addig ez van,a doki ajánlotta.9hós anyuka
2009. jan. 10. 18:38
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az előttem szólókkal. A rizsliszt a legjobb vagy a semmi. Én magunknak sem sűritem a főzelékeket és így is nagyon jó magába is. Ne főzd sok vízbe és akkor pont jó lesz. Üdv,

Egy másik 9 hónapos kislány anyukája

2009. jan. 10. 19:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. megnyugodtam, hogy nem én vagyok elmaradi, meg rátartós. Több anyukával beszéltem akik akkor szültek amikor én és lelkesen újságolják, hogy már a nokedlit meg a töltött káposztát eszi a 8,5 hónapos baba. Meg, hogy rendes rántással tejjel készítik a főzelékeket. Teljesen elhültem. Szerintem még nincs itt az ideje. Örülök, hogy nem vagyok egyedül.
2009. jan. 11. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!