Szerintetek mi okozhat ilyen kiütést?
A Cif biztos nem lehet? Szegénykém, ez nagyon rossz lehet neki, remélem kiderül mi okozza.
Sok sikert!
Sajnos nem a Cif. Tényleg alaposan utána mossuk, és most napközben is volt, amikor az előző fürdés már jó távol.
Egyébként neki nem olyan rossz, picit vakargatja, de azt sem mindig, csak hát mivel elég erőteljes reakció, ki kellene deríteni az okát, hogy ne jöjjön ennél valami még durvább reakció...
22.22-es vagyok
Amúgy mi is szenvedünk a lányommal,neki hónapok óta a fenekén jön ki egy folt folyamatosan.És még mindig nem jöttünk rá,hogy mi okozza... Bár most jelenleg eltűnt(kop-kop),de minden orvos mást mondott rá.
De ha úgy érzed,hogy belülről okozza valami,szerintem érdemes lenne adnod neki valami probiotikumot(Normaflore stb),ártani nem fogsz vele...
A Normaflore jó ötlet. Egyébként erősen fogzik most.
Nem lehet, hogy benyalt valami fertőzés félét?
Ez is csak egy ötlet...
Nekünk amúgy a házi dokinénk szerint Rotától volt neki... Semmi tünete nem volt(se hányás,se hasmenés),csak emiatt a visszatérő folt miatt csináltattunk egy székletvizsgálatot és abból derült ki,hogy Rotája van.
Viszont a bőrgyógyász szerint gomba volt,csak véletlen egybeesés a Rota...
Szóval én már nem tudom,de annyi nyavalya van,csak ne hagyd,hogy a doki "lerázzon",mert eleinte nekünk se vették komolyan...
Fenistil cseppet kéne neki adni miután kijön ez a csúnya kiütés.
Fém allergiát kizárod?
Liberos vagyok:Huggiesra váltottunk.Az úgy néz ki jó.A doki azt mondta, hogy ne használjunk semmilyen illatosított pelust.
Azt írtad, hogy az állán is volt a babádnak.Ha igen, akkor nem lehet, hogy valamilyen ételallergia?Csak azért, mert ha a test más területén is megejelnik, és ha nem a mosópor, öblítő, akkor valamilyen étel.
A lányomnak tejallergiája volt, és az is okoz a test több területén csalánkiütést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!