Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek mi okozhat ilyen...

Szerintetek mi okozhat ilyen kiütést?

Figyelt kérdés

[link]

Este a fürdőkádban szokott előjönni, másnapra teljesen elmúlik.

2010. nov. 11. 16:52
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Nem tudom, lehet-e egy fényképpel allergológiára menni...
2010. nov. 11. 17:19
 12/29 anonim ***** válasza:
Ez csúnya allergia, csalánkiütés.Próbáld csak tiszta vízben fürdetni, fürdető nélkül,mert később is kialakulhat allergia,lehet most jött ki nála,de lehet, hogy télyleg a tisztitószerre az, de ezt könnyen ki lehet deríteni.Fényképpel lehet menni alllergiatesztre,mi is pont most megyünk így az orvos kérte, hogy fényképezzük.DE ha allergiás a fürdetőre, csak egyszerűen lecseréled, nem hiszem, hogy tudnak vele mit kezdeni, csak annyi, hogy kerülni kell a használatát.
2010. nov. 11. 17:29
 13/29 anonim ***** válasza:
Nyugodtan mehetsz fényképpel. ez csalánkiütés. Mivel kaki után jön elő, még akár ételallergia is lehet a dologban. Nálunk a tejre alakult ki allergia.(gyógyszerallergiából indult)
2010. nov. 11. 18:44
 14/29 A kérdező kommentje:

Ma már az állán is volt egy hólyag. :o((

Orvoshoz csak jövő hét közepén tudunk menni.

2010. nov. 13. 14:52
 15/29 anonim ***** válasza:
Nálunk is szokott hasonló lenni születése óta, de majdnem mindenhol, de nem ennyire csúnya. Mi csak gyógyszertári fürdetőt használunk és mégis. Szerintem a vízben van valami amit nem bír. És ha melegebb a víz akkor rögtön előjön, de 1-2 óra alatt el is múlik. Már mosódióval mosok, a ruhától nem lehet olyan, és főleg az esti fürdés után jön elő. Csak vegyszermentes tisztítószert használunk. Szóval mi a vizet gyanusítjuk.
2010. nov. 13. 17:28
 16/29 anonim ***** válasza:
Én is mosódióval mosok,mert nekem vegyszer allergiám van vagyis a tisztítószerektől rosszúl vagyok és nem szeretném ha a baba is rosszúl lenne,mert ő meg se tudja mondani mi a baja.
2010. nov. 13. 20:17
 17/29 A kérdező kommentje:

Nálunk most már biztos, hogy nem a víz, mert többször is előjött, amikor vízzel nem került kapcsolatba. :o(

Ki kell vizsgáltatnunk, most már nincs mese.

2010. nov. 13. 20:22
 18/29 anonim ***** válasza:

A lányom is hasonló módon szokott kinézni.Egyik reggel szaladtam vele a dokihoz, mert pillanatok alatt előjött.

Csalánkiütést mondott.

Tanácsai a köv. voltak: azonnal cseréljem le a pelust (Libero volt), csak a gyógyszertári mosdókenőcsöt használjam, testápolóból szintén csak a gyógyszertárit, egyáltalán ne használjak popsitörlőt, csak mossam le, és popsikenőcsből is csak gyógyszertárit.

Hiába használtuk 13 hónapja uazt a pelust, popsitörlőt, akkor is lehet rá allergia a dokink szerint.Telítődött a szervezete valamilyen anyaggal, és csak most jött ki rajta.

Az ételallergiát kizárta, mert minden kiütés előtt feljegyeztem mit evett.Soha nem volt ugyanaz.

De ilyen lehet akár valamilyen tartósítószertől is.Azt is kizártuk, mert én főzök neki.

2010. nov. 13. 20:53
 19/29 A kérdező kommentje:

Huh. Mosdókenőcsre már átálltunk.

Ti milyen pelusra váltottatok?

2010. nov. 13. 21:11
 20/29 anonim ***** válasza:
jobbulást a picidnek, ez nagyon csúnyának tűnik! :( majd írdd meg légy szives hogy mi lett az eredmény.
2010. nov. 13. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!