Szerintetek mi okozhat ilyen kiütést?
Ma már az állán is volt egy hólyag. :o((
Orvoshoz csak jövő hét közepén tudunk menni.
Nálunk most már biztos, hogy nem a víz, mert többször is előjött, amikor vízzel nem került kapcsolatba. :o(
Ki kell vizsgáltatnunk, most már nincs mese.
A lányom is hasonló módon szokott kinézni.Egyik reggel szaladtam vele a dokihoz, mert pillanatok alatt előjött.
Csalánkiütést mondott.
Tanácsai a köv. voltak: azonnal cseréljem le a pelust (Libero volt), csak a gyógyszertári mosdókenőcsöt használjam, testápolóból szintén csak a gyógyszertárit, egyáltalán ne használjak popsitörlőt, csak mossam le, és popsikenőcsből is csak gyógyszertárit.
Hiába használtuk 13 hónapja uazt a pelust, popsitörlőt, akkor is lehet rá allergia a dokink szerint.Telítődött a szervezete valamilyen anyaggal, és csak most jött ki rajta.
Az ételallergiát kizárta, mert minden kiütés előtt feljegyeztem mit evett.Soha nem volt ugyanaz.
De ilyen lehet akár valamilyen tartósítószertől is.Azt is kizártuk, mert én főzök neki.
Huh. Mosdókenőcsre már átálltunk.
Ti milyen pelusra váltottatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!