Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A mogyoró okozhat kiütést...

A mogyoró okozhat kiütést babánál? Ha én eszem.5 hónapos

Figyelt kérdés
2009. dec. 4. 12:26
 1/6 anonim ***** válasza:
32%
Igen!
2009. dec. 4. 12:29
 2/6 anonim ***** válasza:
32%

A mogyoró nagyon allergén.

Nem szabad 3 éves kor előtt adni, és olyan termékeket sem ami nyomokban mogyorót tartalmazhat.

Ha szoptatsz inkább kerüld te is.

2009. dec. 4. 12:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Én nagyon sokszor ettem már mogyorót. 3 hónapos a kicsi...sosem volt kiütése..így nem is tudtam h nem szabad enni ilyesmit. Úgy tűnik ez is egyénfüggő. Ez esetben kerüld el!
2009. dec. 4. 14:03
 4/6 anonim ***** válasza:

NEM!!

Csak akkor allergizál, ha közvetlenül a baba eszi meg.

Szoptatás során nem lesz allergiás, úgyanúgy lehet enni epret vagy éppen málnát is.

2009. dec. 4. 19:21
 5/6 A kérdező kommentje:
csak azért kérdem,mert tegnap ettem és ma 2-3 kis piros pötty van a babám arcán...
2009. dec. 4. 21:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha allergiás pöttyök lennének, akkor több pötyi lenne a babádon. És valószínűleg az egész testén és viszketne is. Tudom, mert a húgom sok mindenre volt allergiás kiskorában. Azok a pötyik lehetnek bármitől, belekapott az arcába stb.

utolsó válaszoló

2009. dec. 4. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!