Szerintetek mi okozhat ilyen kiütést?
6 hónapos kora óta ugyanazt a fürdetőt használjuk (most 14).
Már próbáltam megszerezni a doktornő e-mail címét, de eddig nem sikerült vele kapcsolatba lépni.
Arra lennék kíváncsi, hogy másnak volt-e hasonló, és kiderült-e, hogy mi az.
Úgy tisztítjuk, hogy ciffel, aztán erős sugarú vízzel, aztán egy ronggyal áttöröljük, majd újra vízzel.
Azt hiszem, a székletében lehet valami, mert most tettem tisztába, és egy kicsi hólyag volt a popsiján.
Amikor a fénykép készült, előtte belekakilt a vízbe, de akkor is max. egy percig volt úgy a vízben...
Viszont azt megelőző napon meg a lábán volt egy hólyag (akkor azt hittük, biztos pókcsípés)
Babylove fürdetőt használunk (Dm-es) együtt fürdenek a nővérével.
Csak azt nem értem, hogy akkor most mitől lett, hiszen most nem fürdött.
A víz klórtartalmával lehet gond egyébként, mert gyakran apró pici piros pöttyökkel vannak tele, de olyankor mindkét gyermekem, és néha én is, ha fürdök (és nem zuhanyzom).
Kérnék a gyerekorvostól allergológiára beutalót, esetleg ha ételallergia, az egy vérvétellel kiderül.
amúgy attól a fürdetőtől az én gyerekeim is kipöttyösödtek, már a sensitivtől, de azért mert tej, és mogyoróallergiásak, és abban mandulaolaj van, csak éppen latinul van ráírva... no mindegy, rájöttünk két hét alatt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!