A Spiffies babfog törlőkendőrt Xilittel használjátok? Vélemények róla?
Figyelt kérdés
Egy nap hányszor kell használni? Egyáltalán milyen gyakran kell használni? És a baba hogy viseli? Szereti az ízét? Én alma ízesítésűt vettem. De elég drága ezért kérem hogy írjátok le milyen gyakran használjátok. Amúgy a szilikonos újjra húzható fogkefével is mosom a fogacskáit. Eddig négy foga van és most jön az ötödik.2009. jan. 10. 13:19
1/3 anonim válasza:
szia,
Ez micsoda?
baba fog törlő kendő? drága pénzért?
Sima textil pelussal is át tudod törölni a kis száját 1 pillanat alatt.
2/3 anonim válasza:
előző vagyok:
3 db-os baba fogkefe szettett tudsz venni a DM-ben, vagy Rossmannban...ezt Ő magának tudja használni.
Segíti az íny átszakadását, masszíroz, tisztít...és nem kerül milliókba.
3/3 A kérdező kommentje:
A lányom 8 hónapos tehát magának még nem tudja csinálni, amúgy vettem már és írtam hogy használom is a szilikonos fogkefét, de a fogorvosunk ezt a kendőt ajánlotta amíg csak pár foga van. Megelőzhető a fogszuvasodás és mivel ő sajnos tápszeres ezért én fokozottabban kell hogy odafigyeljek a fogaira hiszen ő cumiból eszi a tápit. A többi kajcsit már kanálból, de a cumit sem hagyta még el habár már iszogat pohárból is. Én minden esetre kikértem a fogorvos véleményét és az ő javaslatára vettem meg a kendőket. Igen drága mert 24 db-os és 2500 Ft volt a Brandonban. Ezért is szeretnék spórolni vele valahogyan. Mert minden nap ötször elég durva lenne ezt használni. Úgy gondoltam elég este a fürcsi után. A pelenka törléssel viszont nincs xilit juttatva a fogacskákra. És nem is tartom higiénikus módszernek.
2009. jan. 10. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!