Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit mondasz arra az "én is...

Mit mondasz arra az "én is így csináltam, mégse lett semmi baja a gyereknek" című idegesítő mondatra?

Figyelt kérdés

Valami frappáns választ mondjatok légyszi. Mindenki folyton okoskodik körülöttem, hogy adhatom ezt vagy azt a kaját hamarabb, vagy miért nem teszem már bébikompba, (amivel nem értek egyet)stb.stb. Tehát mit válaszolsz akkor mikor egy kdves jótevő elkezd példálózni, hogy az ő gyereke tápszeres mégse volt beteg sose,vagy már 6 hósan csülkös bablevest tolatott, mégse allergiás, vagy hogy ült a kompban mégis 10 hónaposan már járt stb.

Anyósom is részesít ilyenekben, anyám is. És végülis úgy tűnik igazuk van, hiszen pl. a férjem tápos volt mégse beteg szinte sose és egyik tesója sem allergiás, bezzeg én nagyon, pedig engem anyatejjel etettek csak 6 hós koromig.stb. Mit lehet ilyenkor mondani ha az élet meg úgy mutatja mintha ezek tényleg butaságok lennének és valamiféle divatirányzat következményei?

2010. nov. 11. 15:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Mikor a fiam kicsi volt kb. hat hónapos dédimama megjegyezte hogy a szomszéd 2 hónappal idősebb gyereke már töltött káposztát eszik én csak annyit mondtam egészségére...

Nehogy töltött káposztát akarjon már adni a 6 hónapos gyereknek mert ezelőtt 30 évvel már a 2 hónapos gyerek azt evett.

Egyik fülemen be a másikon ki.

Szerencsére már 21 hónapos így nem nagyon szólnak bele...

2010. nov. 12. 08:43
 12/12 anonim ***** válasza:

Mondd, hogy 2010-et írunk, a dolgok máshogy működnek, mint az 1900-as években. Szép is lenne, ha ragaszkodnánk az ősrégi dolgokhoz, akkor nem lennének ilyen jó gyógyszerek, antibiotikumok, kezelési lehetőségek.

Csak említsd meg nekik, hogy hány gyerek, csecsemő halt meg nagyanyáink idejében, és azt sem tudták, mitől ...

Ez annyira jó volt????

2010. nov. 12. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!