Amióta van Gyermekünk, azóta nem kívánom az együttlétet férjemmel. Nem tudom mit tegyek?
Nekem ha nem volt hozzá kedvem, akkor is sexeltem a fèrjemmel, mert azért ő is van, vele is kell foglalkozni, nem szabad elhanyagolni, mert rámehet a kapcsolatotok!
Egész nap a gyerekkel vagy, este 1 órát rá kell szánni a férjed, nem feltétlen minden este sex, beszélgetés, együtt vacsora, vagy csak egymás mellett feküdni tv-zni.
Heti 1 sexet ki lehet bírni, csak elkezdeni nehéz, utánna bele lendülni az ember;)
Hányhónapos a baba?
Erre vissza kell szokni.
Nekem 6 hetes a babám és annyira fura volt hogy baba mellett mást is szeretni
de ezt elmondtam a páromnak hogy furi másnak is szeretet adni, de folyamatosan össze bújtunk mert jó volt hogy itt van mellettem, és azóta már sexuálisan is nagyon kívánom habár 8-ik héten megyek csak dokihoz azután lesz csak ....
de már nagyon várom, ha a bébi alszik néha összebújunk és nehéz abba hagyni.
gyakoroljátok... elöször csak csókolózni aztán egyre több, és ha ezek után sem indul be nálad semmi akkor az nem a baba miatt van, akkor ott már nagyobb a gond.
Nem tudom mennyi idős a babád, és hogy pl.szoptatsz e meg visszatért e már a ciklusod.
Csakmert nekem mindkét gyerekkel az volt hogy amíg szoptattam és nem tért vissza a mensi (1 év) addig hazudnék ha azt mondanám h húúú de kívántam. De "megerőltettem magam (csúnyán hangzik tudom) heti 2-3 szor vagy úgy h csak a férjemnek legyen jó:) mert azt mégse várhattam tőle hogy egy évig semmi se legyen...
Bíztam benne a második babánál is hogy visszatér a kedvem és így lett:)) Azóta van hogy még én akarom többet :)
Hűűha... Először is 2 éves lesz kisfiam. Heti 2x-i együttlét?! Havi 1x szoktunk... Tudom én,hogy foglalkozni kell a férjjel is,de nem tehetek róla,hogy nem kívánom. Megvagyok nélküle. Persze férjem tűr,és tudom,hogy nem olyan,hogy akkor "keresek mást". Megbeszéltük,és ez így jó ahogy van. Tudjátok,rám nagyon sok feladat hárul,nem csak a Gyermekem,férjem,hanem azon kívűl számtalan minden ami miatt kicsit stresszes vagyok.
De remélem hamar túl leszek ezeken,és minden a régi lesz egyszer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!